Bedrijfsinrichting @Bibliotheek

De bibliotheek, een plek waar je jezelf kunt zijn, elkaar kunt ontmoeten en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Een plek waar je vroeger als kind vast geregeld kwam en waar je nog steeds misschien wel een abonnement van hebt. 


Lees verder over dit project

En voor deze fijne openbare plek hebben wij een prachtige en functionele leestafel mogen maken. Een tafel waaraan een krantje, tijdschrift of een boek kan worden gelezen. Maar ook de plek waar je via het Digi-Taalhuis kunt oefenen met de computer of met spreken, lezen en schrijven. 

De leestafel is een tafel die is gemaakt van boomstamdelen van de houtsoort eiken. De originele randen van de boom vind je aan de zijkant van deze tafel terug. Om de tafel goed te kunnen gebruiken in de gehele ruimte, bestaat de tafel uit twee delen. Zo kunnen de tafels samen, maar ook los van elkaar worden gebruikt. En je zelf vertillen hoef je bij deze twee tafels niet, ze staan namelijk heel fijn op wielen.

PRODUCTEN IN DIT INTERIEUR

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. We maken alles op maat, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee!

Leestafel

De lees ruimte van de bibliotheek in Zevenbergen is voorzien van een leestafel. Een tafel die zowel functioneel is als prachtig staat in de ruimte.
  • Boomstam delen 40mm 
  • Afmeting 180cm x 130cm  (2 stuks)
  • Noesten gestopt 
  • Blank mat behandeld 
  • Stalen poten op wielen (8stuks)

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Wat zijn de leverkosten?

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Kan ik zomaar langs komen?

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Hebben jullie ook voorraad?

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

In welke stijl maken jullie de meubels?

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE