|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Deze klant, wonend in Roosendaal, is zich hier erg bewust van en zoekt de projecten in en rondom het huis speciaal uit op het stukje circulair, prachtig toch?!

Het tv meubel bestaat uit rustiek eiken balken. Deze balken zijn afkomstig uit oude schuren en fabrieken. Het hout is in onze werkplaats terug geschaafd naar een mooie, schone nieuwe balken en is vervolgens omgetoverd tot een tv meubel.

De eettafel is door de klant zelf gemaakt en om precies te zijn van haar overgebleven vloerdelen. Helaas was de finishing touch, zonder de juiste tools in huis te hebben, toch iets te ingewikkeld en hebben Weij dat voor deze klanten mogen doen. Zo is het blad perfect rond gemaakt en is het voorzien van een verjonging aan de rand.

Ook het badkamer meubel is een meubel waarbij gedacht is aan het hergebruiken van materialen. Het badkamer meubel is namelijk gemaakt van het oude eettafelblad. Waarom het meubel weg doen als je het ook kunt hergebruiken?!

Uiteraard is er in dit interieur ook gebruik gemaakt van nieuwe elementen. Zoals onder andere de akupanelen die gebruikt zijn als lambrisering. Hierbij komt ook het puntje duurzaamheid wel weer terug. Het vilt van de akupanelen wordt namelijk gemaakt van gerecycled plastic.

Bij Weij vinden we het erg belangrijk om de bewustwording rondom het circulaire en duurzame interieur te vergroten. Dit doen we onder andere door klanten tijdens hun bezoek aan de showroom en werkplaats te laten zien wat de mogelijkheden zijn, zowel op nieuw als hergebruik vlak. Naast de nieuwe houtsoorten, zoals eikenhout en Amerikaans notenhout, hebben we bij Weij ook een scala aan gebruikte houtsoorten. Denk bijvoorbeeld aan sloophout, wagondelen en barnwood.

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Tv meubel

Rustiek en robuust.
 • Rustiek eiken balken 15x15cm
 • 250cm lang
 • 30cm diep
 • Stalen u-frame in strip maat 100x10mm
 • Beide producten zijn behandeld met een blanke lak

€649 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Eettafel

Restyle --> de klant was zelf thuis al gestart.

Van overgebleven vloerdelen werd een tafelblad geproduceerd! De ronde vorm en de verjonging aan de rand waren alleen wat lastig zonder de juiste tools. Dit hebben wij dan ook voor de klant gedaan!⁠

€ incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Akupanelen

Akupanelen lambisering van gerecycled vilt
 • rustiek eiken
 • 240cm lang –> Deze zijn 1x doormidden gezaagd. Hierdoor krijg een mooie lengte voor een lambrisering.
 • Hier gebruikte we 3 panelen van 240cm (6x 120cm)

€345 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Badkamer meubel

DIY project. De klant had zelf al een werktekening gemaakt en aan de hand daarvan een zaaglijstje gemaakt.
 • Rustiek eiken bovenblad in 40mm
 • Rustiek eiken ombouw in 20mm
 • Een blik blanke lak
 • Bevestigingsmateriaal

€1000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!