Industrieel wonen - Weijbv.nl
20 oktober 2020

Industrieel wonen

Bij dit interieur in de woonplaats Axel hebben wij meerdere meubelen mogen voorzien. Alle producten zijn met elkaar in een lijn en geproduceerd in dezelfde stijl; staal meets wagondelen look. Neem hieronder een kijkje wat wij op maat hebben gemaakt.

 

Eye cather van een hal

Zodra je de voordeur binnenstapt komt de industriële sfeer je tegemoet. De stoere trap die je hier op de foto’s ziet is in onze werkplaats vervaardigd. Voordat we starten met dit soort producten gaan onze vakmensen de locatie inmeten en bespreken ze de wensen van de klant. Deze industriële trap is een mooie combinatie van staal en wagondelen look.

Interieur Axel

 

Stap de woonkamer binnen,

en je waant je in een fijne groene oase met stoere industriële producten. Zowel de eettafel als de sidetable plank, tv meubel plank en salontafelbladen zijn door ons gemaakt. Alle producten zijn in dezelfde look & feel gemaakt; wagondelen look.

Wagondelen look is een variant op de originele gebruikte wagondelen. De originele wagondelen hebben, doordat ze jaren lang bij de franse spoorwegen zijn gebruikt, een gebruikte uitstraling. De planken hebben gaten, beschadigingen en oneffenheden. Om deze punten niet in een houtsoort te hebben, maar toch de look en feel hebben wij Wagondelen look” ontworpen.

 

Interieur AxelInterieur Axel

 

Ben je benieuwd naar wat onze mogelijkheden nog meer zijn? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Wij denken graag met je mee en kunnen je laten weten wat er allemaal mogelijk is.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend