Industrieel wonen - Weijbv.nl
23 februari 2022

Industrieel wonen

Aanschouw het modern industrieel interieur van deze klant in Sprundel. In dit interieur is gebruikgemaakt van strakke vormen, natuurlijke kleuren, industriële elementen en onze gebruikte houtsoort Barnwood Geschaafd. Laat je inspireren door deze mooie binnenkijker!

 

De heerlijke woonkamer

Allereerst kijken we naar de woonkamer. Wat een plaatje! De zithoek straalt veel warmte uit. 


De woonkamer is voorzien van een aantal maatwerk meubels in de houtsoort Barnwood Geschaafd. De industriële salontafel is gemaakt van een 40mm dik blad in de afmeting 130x70cm. Het blad is vervolgens driemaal gelakt in een transparante lak voor optimale bescherming. Hetzelfde geldt voor de plank op het tv-meubel. Deze plank is maar liefst 365cm lang en heeft een robuuste rand.


Extra leuk dat de kleur van het hout terugkomt in de akupanelen aan de wand. Het zorgt voor een prachtig samenhangend geheel.


                                            

 

 

Sfeervolle toiletruimtes

Zelfs aan de kleinste ruimtes in huis is gedacht! In de twee toiletruimtes zie je de houtsoort Barnwood Geschaafd terug in de vensterbanken, zwevend kastje en legplanken. Al deze producten zijn op maat gemaakt. Zo zie je maar dat je van een toiletruimte een heel sfeervol kamertje kan maken.

 

 

Eye-catcher van een badkamer

Last, but definitely not least. Wat een eye-catcher van een badkamer! Ook in de badkamer zijn er meerdere producten op maat gemaakt van de houtsoort Barnwood Geschaafd.

 


De badkamermeubel is 140cm lang, 50cm diep en 50cm hoog. Het is gemaakt in zowel 20mm als 40mm dik hout. In het meubel zitten vier soft close lades; twee smalle en twee hogere lades. De lades zijn helemaal greeploos waardoor het meubel gelijk een stuk rustiger oogt.

Naast het badkamermeubel zijn er ook plankjes gemaakt voor in een nisje. Hier kunnen de badhanddoeken worden uitgestald. Daarnaast is er een vensterbank en een badplank op maat gemaakt. Fijn om je tablet of glaasje wijn op te plaatsen!


Door een houtsoort te gebruiken en dit in iedere ruimte terug te laten komen creëer je een eenheid en rust. Dat is in dit interieur in Sprundel goed gelukt! Wil jij ook meubels op maat laten maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend