|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Begin 2020 hebben we bij een klant in Zevenbergen de keukenfronten mogen vervangen. Ze waren de oude keuken zat en kozen voor rustieke New Oak keukenfronten. Enige tijd na de vernieuwing van de keuken besloot de klant te verhuizen naar Roosendaal, waar we opnieuw de keukenfronten mochten aanpakken. Deze keer koos de klant voor zwart dekkend behandelde eikenfronten. Alle kasten zijn voorzien van nieuwe fronten, waarbij de houtnerf doorloopt bij de fronten die boven elkaar zitten. De handgreep is subtiel verwerkt in het hout door middel van een uitgefreesde inkeping, wat zorgt voor een strak en vlak geheel.

In totaal is deze keuken voorzien van 14 fronten met een uitgefreesde handgreep. Daarnaast heeft de klant gekozen voor een bar in de keuken, uitgevoerd in hetzelfde zwart dekkend eikenhout. De panelen van de bar zijn stevig gemonteerd en vormen een elegant geheel met de rest van de keuken.

In de keuken komt het natuurlijke, rustieke New Oak houtsoort terug in de vorm van een wandplank. Deze plank biedt de perfecte plek voor leuke woonaccessoires en bloemen en is voorzien van een zwevend ophangsysteem, wat zorgt voor een moderne en minimalistische uitstraling.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Keukenfronten

Zwart dekkende rustieke New oak fronten
  • Rustiek New oak 20mm
  • Geborsteld
  • Zwart dekkend
  • Greep uitgefreesd in fronten
  • Achterzijde voorzien van frezen
  • Exclusief plaatsen

€2480 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

Wandplank

Rustiek New oak wandplank
  • Rustiek New oak 40mm
  • Blank mat behandeld
  • Voorzien van draadeindes als zwevend ophangsysteem
  • Exclusief plaatsen

€140 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!