|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Het ontwerpen van een keuken kan een ontmoedigende taak lijken, maar John en zijn vrouw pakte dit met beide handen aan. Ze maakte gebruik van online tools en inspiratiebronnen om een ontwerp te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook volledig functioneel en afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften.

Het inkoopproces was een enorm spannend onderdeel van het project. De klant koos er namelijk voor om de keuken bij diverse leveranciers in te kopen, om zo een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren:

  • Basis van de keuken: De keukenkasten zijn afkomstig van Ikea, bekend om hun degelijkheid en betaalbaarheid.
  • Keukenfronten: Deze hebben Weij mogen produceren. De keukenfronten zijn op maat gemaakt van Rustiek New oak en hebben een dikte van 20mm. De fronten zijn blank mat behandeld voor een perfecte afwerking. Deze fronten zorgen voor een exclusieve en gepersonaliseerde uitstraling.
  • Wasbak: Een indrukwekkende brocante wasbak van 120kg werd gevonden bij een gespecialiseerde brocante partij. Dit stuk brengt een nostalgische en robuuste uitstraling in de keuken.
  • Bovenblad: De klant koos voor een beton círe afwerking, die hij zelf aanbracht. Dit zorgt voor een moderne, industriële look die perfect aansluit bij de rest van de keuken.
  • Fornuis en overige apparatuur: Deze werden zorgvuldig uitgezocht bij verschillende leveranciers om te voldoen aan zowel esthetische als functionele eisen.

Nadat alle materialen binnen waren, begon het montage klusje. De klant besteedde veel aandacht aan elk detail, van het waterpas stellen van de kasten tot het nauwkeurig plaatsen van de zware wasbak. Het aanbrengen van het beton círe werkblad was een precisieklus, maar met geduld en vakmanschap wist John een prachtig resultaat te behalen.

Het eindresultaat is een landelijke keuken die niet alleen prachtig oogt, maar ook een weerspiegeling is van John zijn doorzettingsvermogen en creativiteit. Elke keer als ze de keuken binnenstappen, worden ze herinnerd aan het harde werk. De keuken is een perfect voorbeeld van wat er mogelijk is als je durft te dromen en zelf de handen uit de mouwen steekt.

Bij Weij Maatwerk & Interieur zijn we trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan Jonny zijn project. Zijn verhaal is een inspiratie voor iedereen die nadenkt over een doe-het-zelf project. Het bewijst dat met de juiste planning, materialen en vastberadenheid, alles mogelijk is.

Ben je geïnspireerd door John zijn verhaal en wil je zelf aan de slag met een maatwerk project? Neem dan contact met ons op bij Weij Maatwerk & Interieur. Wij staan klaar om jouw droomproject werkelijkheid te maken.

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Landelijke keuken

Keukenfronten
  • Rustiek New oak 20mm
  • Fronten, plinten en wandplanken in diverse afmetingen
  • Rustiek New oak balken, 10cm x 10cm
  • Blank mat behandeld met het merk Adler.
  • Exclusief plaatsen, dit is door de klant zelf uitgevoerd.

€4235 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!