|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Één eikenhouten balk weegt maar liefst +/- 90kg. Je kunt je dus misschien wel voorstellen dat dit een zwaar klusje was, zowel in onze werkplaats als het leveren van dit product. Goed nieuws, in het meubel wordt inmiddels heerlijk geslapen!

De bedombouw heeft een royale afmeting van 200 cm x 180 cm en is voorzien van een stevige lat om de lattenbodems op te leggen. In het midden is extra versteviging aangebracht, zodat de twee losse lattenbodems en matrassen perfect ondersteund worden. Dit is niet te zien op de foto’s, maar is nog toegevoegd aan het meubel.

Het meubel is uitgerust met ingebouwde nachtkastjes, die uit dezelfde eiken balken zijn vervaardigd. Daarnaast zijn industriële stalen elementen geïntegreerd in het ontwerp: de poten zijn van stevig staal en het hoofdbord bevat eveneens stalen accenten. Dit geeft het bed een stoere, moderne uitstraling, terwijl de natuurlijke charme van het eikenhout behouden blijft. De combinatie van hout en staal zorgt voor een uniek en duurzaam meubelstuk dat zowel functioneel als esthetisch is.

Het gehele bed is blank mat behandeld, wat het hout een gladde afwerking geeft en beschermt tegen vlekken. Deze behandeling zorgt ervoor dat de natuurlijke schoonheid van het eikenhout behouden blijft, terwijl het hout duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Benieuwd naar meer beeldmateriaal? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina  

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Bed ombouw balken

  • Rustiek New Oak balken van 20cm x 20cm
  • Afmeting bed ombouw
  • Geschaafd, geschuurd
  • Nachtkast planken
  • Stalen poten
  • Blank behandeld

€2850 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!