|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Bij Weij Maatwerk en Interieur begrijpen we dat elke ruimte zijn eigen verhaal vertelt en dat meubels daar een cruciale rol in spelen. Het creëren van een meubelstuk dat zowel esthetisch als functioneel in harmonie is met de rest van het interieur, is voor ons een mooie uitdaging die we altijd met beide handen aangrijpen. Met Jolie’s specifieke wensen en onze vakmanschap gingen we aan de slag om een ontwerp te maken dat zowel de natuurlijke charme als de moderne elegantie van haar huis zou versterken.

Na zorgvuldig overleg en verschillende ontwerpvoorstellen, viel de keuze op een visgraat tafel met een stalen frame. Beide onderdelen in dekkend wit, zodat de tafel perfect aansluit bij het gehele interieur van Huizejolie. Het visgraatpatroon geeft de tafel een subtiele maar stijlvolle uitstraling, terwijl het stalen frame zorgt voor een moderne en strakke look. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt!

Benieuwd naar meer beeldmateriaal van het heerlijke interieur van Huizejolie? Neem dan kijkje op haar Instagram en Pinterest pagina.

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Eettafel

Visgraat tafel
  • Rustiek New oak 20mm
  • Visgraat design (latten van 6cm x 35cm)
  • Afmeting L330cm x B78cm
  • Liggend plus frame, afmeting L230cm x B60cm
  • Hoogte bovenkant blad H76cm
  • Gehele tafel Ral9016 dekkend behandeld

€2450 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!