|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

De volgende deuren hebben wij in de woning gerealiseerd:

 1. Dubbele scharnierdeur: Deze deuren werden geïnstalleerd tussen de hal en de woonkamer. Ze zorgen niet alleen voor een indrukwekkende entree, maar laten ook veel licht binnenstromen, waardoor de ruimte groter en helderder lijkt.
 2. Enkele scharnierdeur naar de kantoorruimte: Deze deur verbindt de woonkamer met de kantoorruimte en biedt een naadloze overgang tussen de verschillende leefruimtes. Het transparante gelaagde glas 331 zorgt voor een open gevoel zonder concessies te doen aan de privacy.
 3. Enkele scharnierdeur naar de slaapkamer: Voor de slaapkamerdeur hebben we gekozen voor melkglas, wat zorgt voor extra privacy terwijl het toch een moderne uitstraling behoudt.

Het resultaat is een prachtige woning waarin industriële stalen elementen, donkere en warme kleuren en veel licht samenkomen om een stijlvolle en comfortabele omgeving te creëren. De stalen scharnierdeuren voegen een stoer en eigentijds accent toe aan het interieur.

Wil jij in je woning eigenlijk ook wel deze stoere stalen deuren, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben wij hier nog wat voordelen om voor een stalen deur te kiezen:

 • Esthetiek: Stalen deuren geven een moderne en industriële uitstraling aan elke ruimte.
 • Duurzaamheid: De deuren zijn gemaakt van robuust staal en hoogwaardig glas, wat zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.
 • Lichtinval: Dankzij het gebruik van glas in de deuren, wordt natuurlijk licht optimaal benut, wat bijdraagt aan een heldere en uitnodigende sfeer.
 • Flexibiliteit: Beschikbaar in verschillende afwerkingen en met diverse glassoorten, zoals transparant gelaagd glas en melkglas, passend bij elke wens en stijl.

Bij Weij Maatwerk & Interieur zijn we trots op onze bijdrage aan dit prachtige project in Bergen op Zoom. Onze stalen deuren hebben deze woning niet alleen een uniek karakter gegeven, maar ook functioneel verbeterd. Ben je op zoek naar een manier om jouw interieur te verfraaien en te moderniseren? Overweeg dan zeker de mogelijkheden van stalen deuren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Voor meer informatie en inspiratie, neem een kijkje bij onze andere stalen deur projecten of op onze Pinterest pagina. 

 

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Stalen scharnierdeuren

Diverse uitvoeringen in het interieur

Stalen scharnierdeuren (3 stuks):

 • Afmetingen op maat
 • Scharnier functie
 • Handgreep met rolslot
 • Blank mat behandeld
 • Standaard gelaagd glas 331 & melk glas

€10000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!