Modern industrieel interieur - Weijbv.nl


29 oktober 2022

Modern industrieel interieur

De een heeft een klassiek interieur en de ander een landelijk interieur. Maar de woonstijl die we momenteel het vaakst voorbij zien komen is een modern industrieel interieur. En dat vinden wij niet gek!

 

Ben jij op zoek naar inspiratie voor een modern industrieel interieur? Met deze binnenkijker helpen we je graag een eindje op weg! Modern, industrieel een tikkeltje stoer; dat zijn de woorden die passen bij het prachtige interieur van onze klant uit Rucphen.

 

Mooie binnenkomer

Zodra je binnenkomt in de ruime hal staat hij al te schitteren: de industriële dubbele stalen deur. De deur met het bijhorende kozijn is helemaal op maat geproduceerd door Weij Maatwerk & Interieur.

 

 

Onze lasser heeft de locatie eerst ingemeten. Vervolgens is hij aan de slag gegaan en is de deur en het kozijn in onze werkplaats op maat gemaakt. De vakverdeling van de deur is door de klant zelf bepaald. De deur is zwart mat gepoedercoat.

 

De stalen deur geeft een ruimtelijk gevoel. Bovendien behoudt je bij gebruik van glas de lichtinval en verlies je de andere ruimte niet uit het oog.

 

De eye-catcher in huis

Naast de gezellige leefkeuken staat een eye-catcher van een tafel! Namelijk een zwarte ovale tafel, geheel op maat gemaakt door Weij Maatwerk & Interieur.

 

 

De ovale tafel heeft een afmeting van 220x105cm en is gemaakt van de houtsoort rustiek eiken. Rustiek eiken is normaal gesproken licht van kleur, maar deze ovale tafel is zwart dekkend behandeld. Door de tafel te borstelen blijven de nerven van de tafel goed zichtbaar.

 

De poten van de tafel hebben een ster / matrix vorm, en nee deze zijn niet van staal gemaakt! Door te kiezen voor een houten poot is het resultaat wat minimalistischer dan een robuuste stalen poot.

 

Deze ovale tafel is uniek en springt er echt uit! Een ander pluspunt van de ovale tafel is dat je door vorm iedereen aan tafel goed aankijken waardoor je meer contact hebt met de mensen aan tafel. Zo kan je dus makkelijk een gesprek aangaan met het hele gezelschap. Gezellig!

 

Keukenplanken op maat

Last but not least: geschaafde wagondelen planken! Je geeft een zwarte keuken net wat extra warmte door houten wandplanken toe te voegen. De klant heeft gekozen voor wagondelen, een robuust houtsoort met kenmerkende gaten in de planken.

 

 

Ben jij geïnspireerd geraakt door dit moderne industriële interieur en wil je ook je meubels op maat laten maken? Neem dan contact met ons op! We kijken graag met je mee.

 

 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend