Overkapping Tholen - Weijbv.nl
2 september 2022

Overkapping Tholen

In oktober van 2021 zijn Weij samen met JS Hout & Design gestart met de bouw van deze overkapping. Voordat er een overkapping wordt geplaatst wordt er samen met de klant gekeken naar wat de wensen zijn en of deze haalbaar zijn. Een overkapping is namelijk bij Weij helemaal zelf te bepalen. Zo kun je er voor kiezen om de overkapping te voorzien van een gestorte betonnen vloer, een glazen schuifpui, een vaste stalen pui, punt of plat dak, douglas of eiken houtsoort en etc. Je kunt de vrije hand nemen in je ontwerp! 

Bij deze overkapping in Tholen was er de wens om naast overdekt te kunnen zitten ook een schuur te hebben. Een fijn plekje om bijv. het tuingereedschap en de barbecue in op te bergen. En zoals je kunt zien is het schuurtje er in verwerkt. 

 

             Overkapping Constatini

 

Toebehoren 

Verder is deze overkapping voorzien van gestorte betonnen vloer, is er gebruik gemaakt van douglas hout, zijn er twee glazen schuifwanden geplaatst, heeft het een plat dak en is het voorzien een ingebouwde pallet kachel. Kortom een heerlijke overdekte plek waar je in de winter de warmte op kunt zoeken en in de zomer de schaduw. 

 

             overkapping constatini overkapping constatini overkapping constatini

 

Zoals je op de foto’s hier kunt zien is er in de overkapping gebruik gemaakt zowel blanke douglas hout planken als zwarte planken. Door gebruik te maken van deze twee varianten krijgt de overkapping een strakke en stijlvolle uitstraling. Verder zijn er groeven aangebracht in de betonnen vloer waardoor het lijkt dat de vloer bestaat uit betonnen tegels. 

 

Wil jij ook zo’n overkapping?

 

Denk jij nu na het zien van deze foto’s, zo’n overkapping als in Tholen wil ik ook?! Leuk, want dat is mogelijk. Bij Weij zijn er drie opties om dit te realiseren;

  • Alle materialen kunnen onbehandeld bij ons andere bedrijf VanDouglashout.com worden aangeschaft en je gaat er zelf mee aan de slag. 
  • Weij leveren een bouwpakket waarbij alle hout verbindingen al zijn gemaakt. Het plaatsen van de overkapping doe je zelf. 
  • De gehele overkapping wordt door ons voorbereidt en geplaatst. 

 

Neem contact met ons op of stap een keertje bij ons binnen met je plan. We zullen dan uitgebreid de tijd nemen om je wensen te bespreken. 

 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend