Sfeervol interieur - Weijbv.nl
29 maart 2023

Sfeervol interieur

Hartje Breda

Een sfeervol interieur is essentieel voor een warm en uitnodigend thuisgevoel. Het is dan ook belangrijk om meubels te kiezen die passen bij je persoonlijke stijl en smaak. Bij Weij begrijpen we het belang van een goed geoptimaliseerd interieur en daarom bieden wij op maat gemaakte meubels aan die passen bij de behoeften en wensen van onze klanten.

Zo ook bij deze klant; wonend in hartje Breda in een mooi en sfeervol jaren 30 huis. Voordat ze hier konden gaan wonen is er veel onder handen genomen, maar de sfeervolle oude elementen hebben ze prachtig verwerkt in hun eigen stijl.

Maatwerk meubels

Om het interieur persoonlijk en sfeervol te maken heeft de klant uiteindelijk gekozen voor maatwerk meubels. Een van onze populairste producten is de boomstam tafel met stalen frame. Deze tafel is niet alleen een eyecatcher in elke kamer, maar ook ontzettend praktisch en duurzaam. Het stalen frame zorgt voor een industriële uitstraling, terwijl de natuurlijke vormen van het hout zorgen voor een warme sfeer in huis. Combineer deze tafel met onze houten vloeren voor een tijdloze uitstraling in je interieur.

Zoek je een manier om meer opbergruimte te creëren in je keuken, zonder dat het ten koste gaat van de ruimte en lichtinval? Kies dan voor onze eikenhouten wandplanken met industriële stalen beugels. Deze planken zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook bijzonder praktisch. Ze bieden genoeg ruimte om je kookboeken, kruiden en andere keukenspullen op te bergen, terwijl ze tegelijkertijd een sfeervolle toevoeging zijn

En deze sfeervolle uitstraling heeft de klant ook doorgetrokken in de badkamer. De badkamer is namelijk voorzien van een uniek meubelstuk, namelijk een badkamer meubel met een boomstam wasblad. Dit meubelstuk is op maat gemaakt en biedt veel opbergruimte voor handdoeken en toiletartikelen. Het boomstam wasblad zorgt voor een natuurlijke en robuuste uitstraling in de badkamer en geeft het geheel een unieke en persoonlijke touch.

Overkapping

Tot slot hebben we de tuin van de klant voorzien van een douglas overkapping. De overkapping biedt beschutting tegen zon en regen en zorgt ervoor dat de klant ook tijdens minder mooie dagen van de tuin kan genieten. De overkapping is volledig op maat gemaakt en past perfect in de tuin van de klant.

In deze overkapping is er gebruik gemaakt van de volgende materialen: beton poeren of PostSaver pro set, vlonder delen, douglashout palen, liggers, ribben, dakbeschot, kantplanken, potdekselplanken zwart, EPDM dakbekleding en een dakdoorvoer set

Tuinhout gerelateerde producten zijn allemaal te verkrijgen via ons partnerbedrijf VanDouglashout.com.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar alle mogelijkheden binnen Weij?
Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze socials!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend