Sfeervol wonen - Weijbv.nl
5 oktober 2022

Sfeervol wonen

Voor de klanten van dit sfeervolle huis zijn Weij begin 2020 aan de slag gegaan. Uiteraard niet direct met het leveren van de producten, maar met het bespreken en bekijken wat de klant mooi vindt. Na wat inspiratie foto’s, afkomstig van de Weij Instagram en Pinterest pagina, was de klant er uit; Industrieel met een hout tintje! Daarmee kun je het sfeervol wonen wel creëren.

Weij gingen aan de slag!

 

De woonkamer

Voor in deze ruimte hebben Weij de salontafel, het tv meubel en de industriële stalen kast geproduceerd. De salontafel en tv meubel zijn beide in dezelfde houtsoort gemaakt; Rustiek New oak. Deze houtsoort is eikenhout met een rustieke uitstraling. Noesten en scheuren kunnen in dit type hout dan ook zeker voor komen. Weij vinden dit juist het mooie en karakteristieke van het hout.

 

Rustiek New oak kunnen Weij zo behandelen dat het hout altijd een vlak oppervalk heeft. Geen gedoe dus met waar je je kopje koffie of wijnglas zet. En mocht je de noesten en scheuren iets te grof vinden, dan kunnen deze altijd gestopt worden met een epoxy.

 

Het tv meubel is zwevend aan de muur gehangen door middel van een haaklat. Verder is het meubel voorzien van softclose kastdeuren. De salontafel heeft een ovale vorm, is aan de randen verjongd en heeft industriële stalen tafelpoten.

 

 

De kantoorruimte & hal

Om de de hal en de kantoorruimte af te sluiten van de woon- en eetkamer is er gekozen voor de trendy industriële deuren. Bij Weij worden die volledig gemaakt van staal. Het design, soort glas en afwerking is geheel door de klant zelf te bepalen #maatwerk.

 

Beide deuren in deze woning zijn voorzien van een handvat met rolslot.

 

 

De eetkamer;

 

Bij de eettafel is er gebruik gemaakt van onze houtsoort Burnt oak. Dit is van nature eikenhout, maar is doordat het in de oven is geweest anders van kleur. De kleur die je hier ziet is door en door, het is geen behandeling die er naderhand op is aangebracht. Naast dat deze tafel een andere kleur uitstraling heeft, is het ook in een visgraat design gelegd. Een tof en klassiek patroon waardoor je direct een andere look creëert in de ruimte. Om de tafel toch nog dat industriële tintje mee te geven is het voorzien van een tweetal stalen X-poten.

 

Sfeervol wonen

 

Ben jij opzoek naar ook zo’n sfeervolle set aan meubels? Geen probleem, Weij helpen je graag verder!
Stuur ons een mail met je wensen en Weij zullen je voorzien van een reactie.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopened