Tuinhuis in Etten-Leur - Weijbv.nl

14 april 2020

Tuinhuis in Etten-Leur

In augustus 2019 is het balletje gaan rollen. Het jonge stel uit Etten-Leur was van plan de hele tuin op de schop te nemen en in de plannen stond een tuinhuis van 5 meter breed en 4 meter diep. Niet zomaar een tuinhuis, maar eentje met glazen wanden, stalen kozijnen en een lekkere houtkachel. 

 

Het Douglashout lag op voorraad en de lasafdeling kon beginnen met het maken van het stalen kozijn. Zodra alles was klaargemaakt en de tuin in Etten-Leur er klaar voor was konden we op locatie aan de slag. De betonpoeren kostten wat werk, maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk moest er een prachtig tuinhuis komen te staan en ik durf te zeggen dat dat wel is gelukt!

 

tuinhuis etten leur vooraf 2 tuinhuis etten leur vooraf 1

 

Voordat de tuinhuis werd geplaatst heeft een stratenmaker de plek bestraat en heeft mooi om de betonpoeren heen gewerkt. Daarna konden wij aan de slag. Al het hout hebben we op maat gezaagd bij ons in de werkplaats zodat we op locatie zo weinig mogelijk hoefden te doen. 

 

tuinhuis etten leur bezig

 

Nadat het tuinhuisje was gezet en het stalen kozijn was geïnstalleerd hoefde alleen de glazen schuifwand nog gezet te worden. Op het eindresultaat zijn we trots en daar hebben we dan ook de meeste foto’s van! Bekijk hieronder het resultaat van het luxe tuinhuis!

 

etten leur overkapping  etten leur overkapping 2 etten leur overkapping 5

etten leur overkapping 3  etten leur overkapping 4
 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend