|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|

Bij het realiseren van een maatwerk zwevende trap komt veel kijken. Onze lasser en Matthias zijn meerdere keren op locatie geweest om alles perfect in te meten en om te bespreken hoe we dit unieke project zouden aanvliegen. Het was de eerste keer dat we een trap in een zwevende uitvoering zouden realiseren, maar we wisten dat het binnen onze capaciteiten lag. Een zwevende trap vraagt om precisie en vakmanschap. Elke stap moest perfect uitgelijnd worden om de gewenste uitstraling en veiligheid te garanderen. We werkten nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat elk detail naar wens was.

Midden 2022 was het zover: de trap werd op locatie gemonteerd. Ondanks dat het huis nog niet helemaal af was, konden we de trap installeren. De finishing touch van de hal, denk aan het stucwerk en het verven, werd nadat de trap was geplaatst uitgevoerd. Tijdens dit proces werd de trap netjes afgedekt met stucloop, zo kon de trap niet beschadigen.

Inmiddels maakt de klant al geruime tijd gebruik van de trap en zijn ze enorm tevreden met het resultaat. En dit resultaat wilden Weij uiteraard graag zelf vastleggen. Afgelopen tijd is collega Karlijn daarom bij de klant langs geweest voor resultaat foto’s en video’s. Wat een pareltje is het geworden! De hal straalt nu moderniteit en stijl uit, met de zwevende trap als absolute blikvanger.

De realisatie van deze maatwerk zwevende trap was een uitdagend project. Het resultaat is een indrukwekkende hal die iedere bezoeker meteen een wauw-effect bezorgt. Ben je ook geïnteresseerd in een zwevende trap voor in jouw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Benieuwd naar een andere trap die wij eerder hebben geleverd, zie dit project.

PRODUCTEN IN DIT PROJECT

De volgende producten hebben we gemaakt voor dit project. Bij Weij wordt alles op maat gemaakt, dus bijvoorbeeld de afmetingen, vormen en afwerkingen kunnen naar jouw wens worden aangepast. Vraag hiervoor een offerte aan, dan denken wij met je mee! Je kunt ook eens gezellig langskomen in de showroom. Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar zit? Maar dan een afspraak en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Zwevende trap

  • Stalen constructie traptreden
  • Traptreden eiken fineer
  • Zwart dekkend behandeld
  • Montage traptreden met chemisch anker
  • excl. gaten boren in de muur

€10.000 incl. BTW

*Dit is een richtprijs

MEEST GESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?

Meestal is de levertijd 5-7 weken

De levertijd hangt erg af van de beschikbaarheid van het hout, de hoeveelheid orders die al in de wachtrij staan en de beschikbaarheid van personeel en natuurlijk de grootte van jouw order. Hierdoor zou het kunnen zijn dat jouw order binnen 2 weken klaar is of misschien toch 9 weken duurt. Als je bij ons langs komt of contact met ons opneemt kunnen we je beter vertellen wat de huidige levertijd ongeveer is.

Gratis binnen 30km*, anders zo laag mogelijk

Binnen 30km brengen we de maatwerk producten vanaf €500,- gratis langs en zorgen we dat hij op zijn plek komt te staan tot en met de eerste verdieping.

Moet het wat verder weg? Dan rekenen we de leverkosten 1:1 door zodat het zo goedkoop mogelijk is voor jou. Dat wil zeggen dat we per product kijken wat de goedkoopste en beste mogelijkheid is. Vaak is dit PostNL voor een klein pakket (€7,95 in Nederland) of Brenger voor bijvoorbeeld een tafel (€80,- in Nederland). Wil je graag dat wij het komen monteren? Dan kunnen we een maatwerk prijs geven.

Jazeker!

Van maandag tot en met zaterdag zijn we van 8:30 tot en met 17:00 open. Je kunt zomaar langs komen voor een offerte of om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Als je zeker wilt weten dat je met de juiste persoon aan tafel komt te zitten, dan kun je via deze knop een afspraak met ons maken:

Geen meubels, wel hout

Onze kant en klare producten worden allemaal op maat gemaakt. We hebben hier dus geen voorraad in. Wel hebben we het hout op voorraad. Als je dus zelf aan de slag wilt gaan, dan kan dat!

Alle verschillende stijlen

Zoals je bij de afgeronde projecten kunt zijn maken wij meubels in allerlei verschillende stijlen. Smaken verschillen, maar vakmanschap blijft hetzelfde.

Dat kan zeker! 

De meubelen die wij maken komen in SCOPE te staan, een online tool waar je de voortgang van jouw order kunt volgen. Ook over de levering wordt je op de hoogte gehouden. vaak gaat dit in overleg.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!