|
Gratis levering binnen 30 km vanaf Rucphen
|
Bijzettafel op maat: van massief eiken tot massief staal

Bijzettafel op maat: van massief eiken tot massief staal

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte bijzettafel die helemaal naar jouw wens gemaakt is? Wil je een uniek tafeltje? Elegant? Robuust? Of juist mooi strak? Alles is mogelijk!

Een bijzettafel is een mooi én functioneel tafeltje. Je hebt alles makkelijk bij de hand door het tafeltje aan te schuiven of juist te verzetten. Ideaal om een lekker kopje koffie of thee op te zetten of voor gebruik als laptoptafeltje. En ben je het tafeltje even zat? Gebruik hem dan om een mooie schemerlamp of plant op te zetten. Zo krijgt de tafel een compleet andere functie. Een bijzettafel op maat kun je makkelijk laten matchen met de rest van je interieur. Zo kun je bijvoorbeeld dezelfde houtsoort gebruiken als jouw salontafel of eettafel om dezelfde look te behouden.

Extra tafel voor bij de bank

Wil je jouw kop koffie zo dicht mogelijk bij je neerzetten of heb je een avondje geen zin om aan tafel te eten? Gebruik dan de bijzettafel als extra tafeltje. Door het tafeltje zo te laten maken dat hij over de armleuning heen geschoven kan worden kun je heerlijk in de bank blijven zitten.

Combinatie van een salontafel en bijzettafel

Heb je geen plek voor een salontafel én een bijzettafel? Combineer dan meerdere tafeltjes. Met tafels van verschillende hoogtes kun je ze (deels) onder elkaar schuiven om een salontafel te creëren. Wil je jouw koffie wat dichterbij hebben, dan kun je één van de drie tafels pakken als bijzettafel.

En ben je hem even beu? Een tafeltje van dit formaat hoeft nooit weg. Je kunt er bijvoorbeeld een plant opzetten, maar je de tafel ook gebruiken in een andere kamer, bijvoorbeeld als een nachtkastje. Hoewel je vaak geen lades of deurtjes in een bijzettafel hebt zitten, kun je er wel een klok, bril, glaasje water of het vader-/moederdag ontbijt op zetten.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

INFORMATIE

Kunnen we je verder helpen?

Kun je alles vinden op de website? Omdat we alles op maat maken kunnen we niet alles laten zien. Vaak is persoonlijk contact daarom een stuk makkelijker en sneller voor jou. Kom eens langs in onze showroom of stuur ons een appje!