Bijzettafel op maat - van massief eiken tot massief staal - Weijbv.nl




21 januari 2021

Bijzettafel op maat – van massief eiken tot massief staal

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte bijzettafel die helemaal naar jouw wens gemaakt is? Wil je een unieke tafeltje? Elegant? Robuust? Of juist mooi strak?

contact  Bel: 016 5795005

Een bijzettafel is een mooi én functioneel tafeltje. Je zet alles makkelijk bij de hand door een tafeltje aan te schuiven. Ideaal om een lekker kopje koffie of thee op te zetten. Ben je het tafeltje even zat? Gebruik hem dan om een mooie schemerlamp of plant op te zetten. Zo krijgt hij een compleet andere functie.

Doordat het maatwerk is kun je makkelijk het tafeltje matchen met de rest van het interieur. Zo kun je dezelfde houtsoort gebruiken als jouw salontafel of eettafel om een eenheid te vormen.

Extra tafel voor bij de bank

Wil je jouw kop koffie zo dicht mogelijk bij je neerzetten? Dat kan! Door het tafeltje zo te laten maken dat hij over de armleuning heen geschoven kan worden kun je jouw kopje, glaasje of boek zo dicht mogelijk bij je zetten.

Een avondje geen zin om aan tafel te eten? Gebruik de tafel dan als banktafel om jouw bord dicht bij je te zetten!

eiken bijzet of salontafel
vintage oak bijzettafel

Combinatie van bijzettafeltje en een salontafel

Een bijzettafeltje kun je makkelijk combineren met een salontafel. Kies voor dezelfde stijl en dezelfde houtsoort om de tafels mooi overeen te laten komen. Bij Weij Maatwerk & Interieur kun je beide tafels laten maken om er zeker van te zijn dat ze mooi bij elkaar passen.

Heb je geen plek voor een salontafel én bijzettafeltjes? Combineer dan meerdere tafeltjes. Met bijvoorbeeld ronde tafeltjes van verschillende hoogtes kun je ze (deels) onder elkaar schuiven om een salontafel te creëren. Wil je jouw koffie wat dichterbij hebben, dan kun je één van de drie tafels pakken als bijzettafel.

gematchte salontafel met bijzettafel

Bijzettafel als nachtkastje

Ben je hem even beu? Een tafeltje van dit formaat is nooit weg. Als je de tafel écht zat bent, dan kun je er bijvoorbeeld een plant opzetten, maar je kunt hem ook gebruiken als nachtkastje.

Hoewel je vaak geen lades of deurtjes in een bijzettafel hebt zitten kun je er wel een klok, bril of glaasje water opzetten.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag gesloten