Eigen ontwerp designtafel op maat | VanSloophout.com

24 oktober 2019

Designtafel op maat

We kregen een aanvraag binnen voor een tafel met een bijzonder patroon, een designtafel op maat. Het patroon is eerder uitgevoerd in wagondelen door een van onze meubelmakers. Hierover schrijven we later nog een blog, leuk om te lezen hoe hij dit heeft gedaan!

 

De designtafel op maat  is met wagondelen is gemaakt en werd gezien door een ontwerpstudio uit Amsterdam. Zij vonden het een heel leuk idee, alleen wilden ze liever tafelbladen in rustiek new oak. Gelukkig is maatwerk onze specialiteit, dus dat is geen probleem. Zo gezegd zo gedaan, en al snel kwamen deze tafeltjes tot stand.

 

 

Rustiek new oak is een houtsoort die heel geschikt is voor de horeca. Het is hufterproof en ook betaalbaar. Daarnaast is het ook goed te matchen bij andere materialen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een zwart stalen onderstel voor een industriële look, of juist voor goud om lekker op te vallen! Schuif comfortabele leren stoelen aan in de kleur cognac, of kies hier ook weer voor een lekkere knaller zoals okergele velours kuipstoeltjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of het past bij deze designtafel op maat.

 

In dit geval wilde de klant graag de versteklijsten van de tafelbladen in een andere kleur. Dit maakt het net nog een beetje extra bijzonder en creëert ook weer een geheel omdat alle verschillende tafels dezelfde kleur rand hebben.

 

Naast de vierkante tafeltjes met het geblokte patroon wilde de studio ook graag ronde tafelbladen in dit zelfde patroon. En om het geheel af te wisselen zijn er ook tafelbladen besteld in dezelfde afmeting als de geblokte vierkante tafels, maar dan met rechte planken erin. Zo vormt alles bij elkaar een mooi geheel maar is er toch gespeeld met de uitvoering van de tafelbladen.

 

 

Heb je zelf ook een idee voor een tafelblad, dan kunnen wij het vast voor je maken! Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken heel graag met je mee. Ook kun je een eigen tafel samenstellen via onze tafel configurator. Hierin kun je al jouw wensen invullen om een snelle vrijblijvende offerte te krijgen.

 

Contact Stel jouw tafel samen!

 

 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend