Houten spiegel op maat gemaakt - Weijbv.nl

5 februari 2020

Houten spiegel op maat

Wat is een spiegel op maat?

Bij Weij betekent een spiegel op maat meer dan enkel het maken van een ronde- of vierkante spiegel. Bij ons gaat het juist om het hout wat erbij zit. Een frame van wagondelen of een paneel van steigerhout waarop de spiegel wordt gemonteerd. Dát is bij Weij een houten spiegel op maat!

Naast hout kunnen we ook stalen spiegels op maat maken! Onze lassers en meubelmakers kunnen hun handen ineenslaan, waardoor ook complete stalen spiegels of gecombineerde spiegels mogelijk zijn!

Hoe zit het met de spiegel zelf?

Het hout en het staal maken we helemaal van ruwe materialen, maar bij een spiegel op maat hoort natuurlijk ook de spiegel zelf. De spiegel maken wij niet zelf, maar bestellen we. Ook de spiegels kunnen tot op zekere hoogte op maat gemaakt worden, maar de vormen zijn minder flexibel dan bij hout. Een simpel rondje, vierkantje of een schuine hoek is wel mogelijk! Vormen met veel inkepingen, zoals een ster worden al lastiger. Wil je graag weten of jouw idee tot werkelijkheid kan worden gebracht, neem dan even contact met ons op!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij zouden willen dat wij precies weten wat voor spiegel jij graag in de badkamer hebt hangen, maar helaas. Jij zult zelf ook een beetje aan de bak moeten. Onze professionals kunnen bijna alles maken van hout, dus hier kom jij aan bod. Het mooie van maatwerk is dat het precies zo gemaakt kan worden dat jij er optimaal van kan genieten. Wil jij geen ronde, maar een ovale spiegel? Dat is helemaal prima! Een driehoek? Ook geen probleem, de keuze is dus reuze!

Jouw creativiteit maakt het meubel, de rest doen onze meubelmakers! Heb je wat meer creativiteit nodig, kijk hieronder dan eens naar enkele foto’s van onze spiegels. Ook kun je op onze Pinterest pagina heel veel creativiteit opdoen! Heb je al een (basis van een) idee? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Spiegel op maat rond en rechthoek

  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag gesloten