Laat het zonnetje maar komen! - Van Sloophout.com

6 april 2016

Laat het zonnetje maar komen!

Wij van Weij Maatwerk & Interieur zijn gespecialiseerd in het werken met verschillende houtsoorten. Met het gevraagde hout brengen wij ideeën in leven tot prachtige meubelen, wanden of vloeren. Nu het lekkere weer ons weer tegemoet lacht kunnen we eindelijk weer gaan denken aan buitenmeubelen. Wat is er nou heerlijker dan in je tuin genieten van het zonnetje?!

Ons assortiment van tuinmeubelen reikt van picknicktafel tot lounge set en van bloembak tot eettafel. Heb je een leuk idee voor in je tuin, neem dan contact op met ons! Wij voeren het met plezier uit tot een prachtig exemplaar om van te genieten in je tuin.

 

Het hout dat wij vaak adviseren voor tuinmeubelen die in weer en wind buiten staan is de houtsoort Douglas. Dit hout is bestendig tegen de vele regenbuien die wij hier in Nederland hebben. Het Douglas hout heeft in het begin een rode tot geelbruine kleur, maar in verloop van de tijd verkleurt dit door licht en lucht. Het krijgt daardoor een steigerhout look.

 

De tuinmeubelen die wij tot nu toe geleverd hebben zijn hieronder in de foto’s te zien. Daarnaast kunt u in onze webshop onder tuinmeubelen nog meer exemplaren zien met daarbij een indicatie van het formaat en de prijs. De maten van het product dat u wilt bestellen kan naar eigen wensen ingevuld worden.

Tuintafel van sloophout met versteklijst:

Tuintafel van sloophout met versteklijst

Bloembak vierkant Douglas:

Bloembak vierkant Douglas


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend