5x mooie en praktische maatwerk tafels voor een kleiner interieur

28 mei 2018

Maatwerk tafels voor een wat kleiner interieur

Eettafel voor een kleiner interieur!

 

Ben jij al lange tijd opzoek naar een geschikte tafel? De ruimte is namelijk wat beperkt en de uitstraling vind je toch ook belangrijk? Wij begrijpen je helemaal! Als je een wat kleinere eetkamer tot je beschikking hebt is niet iedere tafel mogelijk en dat is erg vervelend! In veel woonwinkels worden enkele de grote en robuuste tafels verkocht. De eettafels met een bijzondere afmeting of andere vorm krijgen minder aandacht en hierdoor ga je altijd maar weer naar huis zonder nieuwe tafel.
Wij hebben de oplossing!

 

Maatwerk tafels.

Weij Maatwerk & Interieur maken alle tafels helemaal op maat. Ben je opzoek naar een tafel met andere afmetingen, een andere vorm, een uitschuifbare functie of een apartere afwerking? Geen probleem, wij zoeken samen met jou de geschikte oplossing. In onze showroom in Rucphen kunnen wij je alle houtsoorten, afwerkingen en industriële stalen frames laten zien. Daarnaast is een kijkje in onze werkplaats ook altijd mogelijk.

 

5x mooie en praktische tafels!

Om je alvast een indruk te geven wat zowel praktisch als mooi is, hebben wij 5 tafels geselecteerd die wij eerder al geleverd hebben. Deze tafels komen door de ruimte, de vorm en de kleur goed tot zijn recht in het interieur. Als je er goed gebruik van maakt oogt jouw interieur zelfs groter dan dat het eigenlijk is.

 

Benieuwd?

Ben je op zoek naar een ander soort product of wil je meer interieur inspiratie? Hou dan deze blog pagina of onze Pinterest pagina in de gaten!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend