Mix & Match je eigen tafel | VanSloophout.com
21 december 2015

Mix & Match tafel

Mix & Match je eigen tafel!

Ben je al een lange tijd opzoek naar de juiste tafel, maar kun je maar niet jouw ideale tafel vinden? Wij kennen het probleem en hebben daar de perfecte oplossing voor! Bij Weij Maatwerk&Interieur maken we alle meubels helemaal op maat! Neem eens een kijkje op onze Tafel configurator die wij speciaal  hebben ontwikkeld voor maatwerk tafels. Mix & Match je eigen tafel met alle houtsoorten en soorten frames! In 6 stappen kun je je eigen tafel samenstellen en het handige is, er komt direct een prijs uitgerold.

 

Ben je op zoek een bepaalde look & feel voor je tafel of heb je een eigen ontwerp gemaakt? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij hebben een breed assortiment aan houtsoorten en diverse stalen elementen. Stuur ons per mail of via de chat jouw ontwerp en/of inspiratie beelden en wij maken een vrijblijvende offerte voor je.

 

Assortiment aan houtsoorten en frames

Losse stalen onderstellen en losse tafelbladen waarmee een tafel naar wens samen gesteld kan worden. Mix & Match! Wil je bijvoorbeeld graag een eiken tafelblad en een X onderstel, dan is dit mogelijk. Hieronder kun je zien uit welke mogelijkheden je kunt kiezen.

 

De stalen onderstellen die wij aanbieden zijn:
H-onderstel
O-onderstel
U-onderstel
Trapezium onderstel
Kruis onderstel
A-onderstel
Trekstang onderstel
Kubus onderstel
Normale vier poten onderstel
Ster onderstel

 

De houten tafelbladen die wij aanbieden zijn:

Barnwood Eiken tafelblad

Boomstam Eiken tafelblad
Sloophout hardhout tafelblad
Exclusieve Eiken tafelblad

Rustiek Eiken tafelblad

Mango hout look tafelblad
Oude balken tafelblad

Sloophout mix tafelblad

Steigerhout tafelblad
Steigerhout tafelblad
Visgraat sloophout tafelblad

 

Heb je een mooi ontwerp bedacht of gevonden op het internet, dan kun je hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Staat het onderstel of tafelblad wat je graag wilt, er niet tussen of wil je liever een uniek ontwerp, dan denken wij graag met je mee om het ontwerp te realiseren.

 

Voor meer sfeer impressies en opgeleverde projecten kun je een kijkje nemen op onze Instagram of Pinterest pagina. Hier plaatsen wij dagelijks mooie resultaten!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopened