Raak de tafel niet aan, deze is net behandeld | VanSloophout.com
19 november 2016

Raak de tafel niet aan!

Visgraat Tafel

 

Een visgraat tafel maken is een geduldig werkje. Dat dacht ook onze collega Dennis. Om zijn collega’s te attenderen dat zijn kunstwerk nog nat en fragiel was had hij een creatieve oplossing. Hij had een speciaal bordje gemaakt met daarop de tekst; Raak de tafel niet aan!

 

Met een Visgraat tafelblad in je interieur creëer je een strakke design uitstraling. En bij Weij Maatwerk & Interieur is dat ook nog eens betaalbaar design! Ieder tafelblad wordt bij ons in de werkplaats met de hand gemaakt. Zo ook een visgraat tafelblad. Dit vergt uiteraard wat meer werk en moet nauwkeurig uitgevoerd worden. Ieder plankje wordt één voor één gelijmd. Een veel gehoorde zin in de werkplaats is dan ook; Raak de tafel niet aan!

Hieronder kun je een prachtig visgraat tafelblad in de productie en als resultaat zien. De houtsoort die hiervoor gebruikt is Rustiek New oak.

 

 

Naast de Rustiek New oak houtsoort kan een visgraat tafelblad in diverse andere houtsoorten geproduceerd worden. Hieronder hebben we daarvan wat voorbeeld foto’s.

 

 

           Visgraat Rustiek New oak behandeld met hardwax Black                                                                                Visgraat Burnt oak

Visgraat Together oak

 

 

Nieuwsgierig geworden naar een visgraat tafel?

Bekijk onze webshop eens naar de mogelijkheden in combinatie met een visgraat tafelblad. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stevig O frame of een kruis frame. Maar de tafel kan ook afgewerkt worden met wat fijnere kokers.

Nieuwsgierig geworden naar een boomstam tafel?

Bekijk onze webshop eens naar de mogelijkheden in combinatie met een boomstam tafelblad. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stevig O frame of een X-frame. Maar de tafel kan ook afgewerkt worden met wat fijnere kokers.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend