Traprenovatie op maat

Traprenovatie op maat

Ben je benieuwd of we jou kunnen helpen met onze kennis en vakmanschap? Neem contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom. Je kunt zo langs wippen of maak een afspraak zodat je zeker weet dat de koffie klaar staat.

De trap, je gebruikt hem dagelijks. Het is je opbergplaats voor spullen die mee naar boven moeten of je verzamelplaats op de overloop voor spullen die je niet moet vergeten mee naar beneden te nemen. Je hebt er een hekel aan als je weer eens iets vergeten bent mee te nemen van boven en hem dus weer op moet. De trap loop je met plezier op na een lange dag, onderweg naar je bed. Kortom, je gebruikt je trap vaak. In sommige gevallen zelfs iets vaker dan je zou willen. We staan er niet snel bij stil, maar het is toch een deel van je interieur wat je dagelijks meerdere malen ziet. Dan is het wel zo fijn als hij er goed uit ziet toch?! Een traprenovatie is daarvoor misschien een goede optie!

Wat je zeker niet wil is dat de trap vol slijtplekken zit, de verkeerde kleur heeft, is bekleed met vloerbedekking die inmiddels vuil is geworden of dat je er op uitgekeken bent geraakt. Is dit wel het geval? Dan is het misschien wel tijd voor een traprenovatie.
En dan zeggen wij; bekleed hem eens met Sloophout! Ja, echt waar. Grote kans dat dit niet het eerste materiaal is waar je aan denkt bij een traprenovatie. Het is echter wel een hele goede oplossing om er je trap opnieuw mee te bekleden. Buiten het fijne idee dat je het sloophout een tweede bestemming geeft en dus super duurzaam bezig bent, geeft het je trap meteen een warme uitstraling. Hout is een prachtig natuurproduct wat in elk interieur past. Het is stoer, geeft sfeer en past bij bijna alle kleuren. Ga je voor een trap die helemaal wordt bekleed met sloophout, of kies je ervoor om alleen de treden in een nieuw jasje te steken? Alles is mogelijk!

DIY traprenovatie

Ben je handig en wil je er een leuk DIY project van maken dan kun je het hout bij ons bestellen. Wij verkopen ons sloophout zowel onbehandeld als behandeld. Zie voor de prijzen de links onderaan deze pagina.

Liever niet zelf aan de slag? Wij ontzorgen je graag! Stuur ons wat foto’s van je trap, zodat we een inschatting kunnen maken van de hoeveelheid werk en hout wat nodig is. We sturen je dan een indicatie van de te verwachten kosten.

Wil je zelf aan de slag? Via de Alpenhout.nl webshop kun je de sloophouten planken per vierkante meter bestellen.

Scroll naar boven

VRIJBLIJVENDE OFFERTE