Vloer van sloophout voor een warme sfeer! | VanSloophout.com

17 september 2019

Vloer van sloophout

Sloophout vloer

 

Als je gaat verhuizen of juist een bestaande ruimte een make-over wilt geven, denk dan ook eens goed na over de vloer. Als je de vloer aanpakt kun je een heel andere sfeer creëren in een ruimte.

 

Denk je maar eens in; in je woonkamer ligt nu een stenen vloer. Kan super mooi zijn, maar ook wat kil ogen en misschien zelfs saai door het herhalende patroon met steeds dezelfde tegels. Denk je nu eens in; diezelfde woonkamer met een sloophout vloer. Het oogt meteen een stuk warmer, geeft charme door het karakter van het hout en omdat er een tekening in het hout zit is geen enkele plank hetzelfde. Uiteraard zijn er allerlei andere mogelijkheden voor een houten vloer. Een aantal van deze mogelijkheden kun je vinden bij de vloerderij.

 

 

Hout gaat heel goed samen met bijna alle kleuren wat het een makkelijke match maakt. Daarnaast is sloophout een product wat al een half leven achter de rug heeft, het is al eens gebruikt en dat is te zien. De plekken waar spijkers hebben gezeten kun je nog zien, soms zitten de gladde koppen van de spijkers er zelfs nog in, hoe gaaf is dat! Je vloer krijgt hierdoor een extra geleefd karakter en heeft daarnaast ook nog eens een mooi verhaal omdat je duurzaam bezig bent door voor sloophout te kiezen. Best een fijn gevoel dat er voor jouw vloer geen extra bomen gekapt hoeven te worden toch?!

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Het sloophout komt bij ons binnen op pallets en ligt buiten onder een overkapping opgeslagen. Er zijn door het hele jaar heen verschillende maten op voorraad. Deze maten verschillen, omdat van te voren niet bekend is waar het hout eerder voor is gebruikt.

 

 

White wash behandeling

 

Vind je het idee van een houten vloer toch iets te donker of onrustig door het kleurverschil van de verschillende planken, dan is het ook mogelijk om de planken te laten bewerken met white wash. Het karakter van de planken komt er dan nog wel doorheen, maar het geheel wordt wat lichter. Als je houten meubels hebt kan een white wash vloer ook de oplossing zijn, zodat het wat meer breekt en voor een mooier geheel zorgt.

 

 

Buiten vloer

Is een sloophout vloer voor bij jou binnen geen optie, denk dan eens buiten de box, of in dit geval buiten je huis. 

Misschien kan ‘ie namelijk wel buiten gelegd worden! Bijvoorbeeld op je dakterras of onder de overkapping die al dan niet door ons geplaatst is.. 🙂 Ook buiten zorgt een houten vloer voor een warme sfeer en als extraatje komen groene planten heel mooi tot hun recht in combinatie met hout. Perfect met de huidige trend op plantengebied!

 

Wij komen met plezier een sloophouten vloer op locatie leggen. Stiekem genieten we zelf nog enorm van het eindresultaat namelijk ;-). Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie. 

 

 

E-mail  Bel: 016 5795005

 

 

Ben je een handige doe-het-zelver, dan kun je het hout ook los bij ons kopen en het zelf leggen. Als je de verschillende prijzen wilt weten voor het hout kun je een kijkje nemen in onze webshop

Wij hebben al veel sloophout vloeren mogen leggen, kijk eens op onze Pinterest pagina om het eindresultaat te zien.

 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend