Wooninspiratie opdoen in Rucphen | VanSloophout.com

28 februari 2019

Wooninspiratie opdoen in Rucphen tijdens een dagje Brabant!

We verwelkomen regelmatig klanten die wooninspiratie bij ons op willen doen van ver over de regiogrenzen. Echt, mensen rijden soms langer dan 2 uur om ons te bezoeken. Bijvoorbeeld vanuit Noord-Holland, Gelderland en ver in België. Daar hebben we bij Weij wat op gevonden. We gaven onze klanten eerder tips over eetcafeetjes en shopping centra. Die delen we nu ook graag met jou. Met een beetje plannen vooraf, verras je je gezin met een dagje Bourgondisch Brabant en ga je naar huis met wooninspiratie in onze showroom.

 

Inspiratie voor je interieur bij Weij

 

Onze showroom en werkplaats zijn van dinsdag t/m zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur geopend. Kom gezellig langs voor een kop koffie en doe ideeën op voor je interieur. We maken meubels en accessoires van materialen als hout, staal, beton en marmer. Door onze ervaring met de verschillende producten kunnen wij je voorzien van advies op maat. 

 

Onze verkoopmedewerkers leiden je rond en laten het proces van begin tot eind zien. Wij denken graag mee en maken een passend voorstel, dat volledig op jouw wensen aansluit. Heb je een eigen ontwerp voor frame of tafelblad gezien? Geen enkel probleem. Door het maatwerk dat wij leveren voor ontwerpen van zowel hout als staal, kunnen wij vrijwel alles maken. Ben je zelf creatief met hout? Zorg dat je voldoende ruimte in de auto hebt, want wij hebben ook planken op voorraad.

 

Maak je dagje Brabant compleet

 

Lekker eten en drinken

Trek gekregen van al het zoeken naar de perfecte tafel of een ander meubel? Wij hebben in de loop van de jaren verschillende horecagelegenheden mogen inrichten in onze omgeving. Wat dacht je van een heerlijke hamburger bij Bar New York in Roosendaal, of een hapje eten in het centrum van Breda bij Old Dutch? Mocht je het dichterbij willen zoeken dan is dat uiteraard ook mogelijk. In Rucphen zijn diverse terrasjes en cafés te vinden. 

 

Winkelen, sporten en andere activiteiten

Ook zijn er in onze omgeving talloze activiteiten te doen: verschillende escaperooms verspreid door Breda, paintballen bij Steketee Outdoor, skiën bij Skidôme Rucphen of gewoon winkelen (Rosada Outlet of het centrum van Roosendaal of Breda). Kortom, genoeg te doen nadat je volledig geïnspireerd ons terrein afrijdt. 

 

Bekijk hier de 10 activiteiten om je dag compleet te maken:

1. Skiën/snowboarden/icekarten bij Skidôme Rucphen

2. Paintballen bij Steketee Outdoor Centrum

3. Escaperoom of prison escape in Breda

4. Winkelen in Roosendaal of Breda

5. Een ontspannen boswandeling door de Rucphense bossen

6. Vliegtuigen spotten bij vliegveld Seppe

7. Terrassen in Rucphen of Roosendaal

8. Indoor skydiven in Roosendaal

9. Waterspeelpark Splesj in Hoeven bezoeken

10. Een gokje wagen bij Holland Casino in Breda

 

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om langs te komen? Wij zien je graag verschijnen bij onze vestiging in Rucphen. Wil je liever een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Graag tot snel!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend