Boekenkast op maat: Weij maken jouw droomkast!
Boekenkast op maat: Weij maken jouw droomkast!

Boekenkast op maat: Weij maken jouw droomkast!

Meubelzaken en online woonwinkels volgen vaak de laatste trends. Dat is de reden dat je vaak kasten ziet die nu populair zijn. Meestal zijn er wel een paar modellen die je er erg mooi vindt, maar helaas voldoen ze nooit aan jouw unieke wensen en eisen. Gelukkig kan je een kast volledig op maat laten maken door een meubelmaker. Laten wij nou net de meubelmaker zijn die je hiermee kan helpen.

Op deze pagina vertellen we je meer over het laten maken van een boekenkast op maat, laten we voorbeelden zien en vertellen we je hoe dit proces er precies uit ziet.

boekenkast op maat laten maken door weij bv
boekenkast op maat laten maken door het team van weij bv

Wie is Weij Maatwerk & Interieur?

In 2012 begon ‘Weij’ als een klein bedrijf met het maken van meubels van sloophout. Inmiddels is het Weij team een stuk groter en bestaat het uit 24 vakmensen die elke dag bezig zijn om de mooiste maatwerk meubels te maken. Wij helpen je graag met het maken van jouw unieke boekenkast op maat.

Je wil iets specifieks en unieks. Een boekenkast die past bij je interieur, wensen en eisen. Dat is precies waar wij jou mee kunnen helpen.

Wij maken het meubel van je dromen, zodat je die straks in je woning, restaurant of kantoor ziet staan.

De kast die volledig aansluit op jouw unieke smaak

Je wilt graag een nieuwe boekenkast. Waarschijnlijk ga je dan op zoek via social media kanalen als Pinterest en Instagram of zoek je via Google naar een kast die aansluit op jouw wensen en eisen. Maar naar wat voor boekenkast ben je op zoek?

Zoek je een boekenkast die volledig van staal is gemaakt, wil je een combinatie van staal en eiken of wil je graag een volledig houten kast?

Zou het niet heerlijk zijn als je eindelijk die kast vindt waar je al zo lang naar op zoek bent? Maar kan je die wel in een meubelzaak, woonwinkel of in een webwinkel vinden?

boekenkast op maat van hout
Boekenkast op maat laten maken van eikenhout

Onze werkwijze voor het maken van jouw boekenkast op maat

De maten van de boekenkast

Voordat we kunnen starten met het maken van je boekenkast is het belangrijk om te weten hoe groot de kast exact moet worden. We vermoeden dat je de maatvoeringen tot de mm met ons kan delen. Je bent waarschijnlijk al een tijdje naar een boekenkast op zoek die perfect in je kantoor of woonkamer past.

Gelukkig hoef je bij ons niet op de maatvoeringen te letten, want we maken de kast precies naar jouw gewenste hoogte, breedte en diepte.

 

De stijl van de boekenkast

Een boekenkast volledig van hout, staal of een combinatie van deze twee materialen? Onze lassers en meubelmakers werken met elkaar samen om jouw kast volledig naar wens te maken.

Wil je graag een volledig eikenhouten kast, douglas houten kast met staal of een volledig stalen kast? Bij ons hoef je geen concessies te doen, want we maken jouw boekenkast volledig naar wens op maat!

 

De kastindeling

Wil je ruimte voor verschillende grote boeken, maar wil je ook een plekje om vazen of bloemen neer te zetten? Dan is dit mogelijk. Laat ons je wensen weten als je een offerte aanvraagt.

Vind je het lastig om jouw ideale kastindeling te bepalen? Geen zorgen. Onze meubelmakers adviseren je graag.

Weet je al precies hoe jouw ideale kastindeling eruitziet? Stuur dan een schets mee met je aanvraag. Natuurlijk kan je ook voorbeeldfoto’s meesturen!

We nemen contact met je op en geven een indicatie prijs

Nadat we je offerte hebben ontvangen gaan we de offerte maken. Wanneer we de offerte hebben gemaakt, versturen we deze via de mail en / of bespreken we deze via de telefoon.

Geef je akkoord op de offerte? Dan gaan we op korte termijn voor je aan de slag! Uiteraard laten we je weten wanneer dit exact is.

 

Wij gaan aan de slag met het maken van jouw boekenkast op maat

Wanneer de de benodigde materialen niet op voorraad zijn, bestellen we ze. Daarna worden de producten op maat gelast en / of gezaagd. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van jouw boekenkast. De losse materialen vormen dan één geheel.

Als de kast volledig is samengesteld, dangaan we het staal en het hout behandelen. We kunnen het staal in allerlei kleuren behandelen. Het hout kunnen we ook in verschillende kleurtinten verven of behandelen met een transparante lak.

 

Het leveren en plaatsen van je boekenkast op maat

Je boekenkast is op maat gemaakt. Nu is het tijd om de kast netjes in te pakken, zodat de kast geen schade tijdens het transport oploopt. Daarna komen onze meubelmakers de kast in je kantoor of woonkamer plaatsen. En dan staat de boekenkast waarnaar je al zo lang op zoek bent in je woning.

Soms kiezen we ervoor om de kast door één van onze transportpartners te laten leveren. Dit drukt kosten, maar doet niet onder voor wanneer wij de boekenkast zelf leveren.

Boekenkast op maat laten maken van douglas hout

We maken verschillende kasten op maat. Neem maar eens kijkje hieronder:

Kast op maat

Kledingkast op maat

Boekenkast op maat

TV kast op maat

Vakkenkast op maat

Inloopkast op maat

Stalen kast op maat

Een boekenkast op maat laten maken? Onze meubelmakers en lassers maken hem graag!

Wil je graag een boekenkast op maat laten maken door onze meubelmakers en wil je graag een keertje langskomen in onze werkplaats en showroom? Dan ben je van harte welkom op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen.

Is Rucphen te ver? Dan kan je ons ook mailen, bellen of direct een offerte aanvragen.

Onze showroom is vandaag geopend