Op zoek naar een deur op maat? | VanSloophout.com

Deur op maat

Deur op maat bij VanSloophout

Wanneer je op zoek bent naar een deur op maat dan ben je op zoek naar een deur met een karakter. Bij VanSloophout heb je de keuze uit veel verschillende soorten oud en nieuw hout, diverse deursystemen en unieke ontwerpen. Ben je op zoek naar een landelijke en warme sfeer? Dan is een houten deur op maat een goede keuze voor je interieur. Vind je het mooier om een industriële en robuuste deur op maat te laten maken? Dan is een stalen deur of stalen kozijn in combinatie met glas misschien een betere optie. Doordat wij een werkplaats hebben met onze eigen vakmannen is er niets dat wij niet kunnen maken. Aarzel dus niet om contact op te nemen en een eigen gemaakte ontwerp van jouw droomdeur naar ons te sturen.

 

Een houten deur op maat

Bij het maken van een deur op maat van hout heb je de keuze uit verschillende soorten hout. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een deur te maken van barnwood. Dit type hout is afkomstig van oude schuren uit Canada en heeft een robuuste look. Ook kun je denken aan een sloophouten deur, een wagondelen deur of rustiek eiken deur op maat. Deze deuren kunnen op jouw gewenste afmetingen gemaakt worden. Hiernaast is het mogelijk om te kiezen uit een scharnierdeur of een schuifdeursysteem.

 

Een stalen deur op maat

Ben je op zoek naar een industriële deur op maat dan is de stalen deur een goede optie. Het is mogelijk om een stalen deur in combinatie met glas op maat te laten maken. Hierbij zullen wij eerst het frame lassen op de gewenste afmetingen en vervolgens het glas bij plaatsing monteren. Een stalen deur op maat kan mooi gecombineerd worden met een stalen wand of kozijn. Net als bij de houten deur kun je kiezen voor een scharnierdeur of schuifdeur.

 

Een perfecte afwerking van jouw deur op maat

Kies je voor een van onze mooie eikenhouten panelen, dan zullen wij deze altijd netjes voor je glad schuren. Je kunt ook voor extra bescherming kiezen met onze inivisble oil. Hiermee zorg je ervoor dat je deur op maat een super matte vocht en vuil afstotende laag krijgt, die 3 laags wordt aangebracht.

Ook de stalen deur op maat wordt netjes afgewerkt voordat deze geplaatst wordt. Dit gebeurt altijd met een standaard blanke matte lak, waardoor het staal niet afgeeft op kleding. Ook heb je de keuze om een stalen deur of kozijn te poedercoaten en om de lasnaden glad af te werken.

Deuren variaties

Onze showroom is vandaag gesloten