Horeca - Weijbv.nl
Horeca

Weij Maatwerk & Interieur verzorgd al enkele jaren horeca inrichting op maat. Binnen de horeca verzorgen wij gedeeltes of het geheel van het interieur of het buitengebruik. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren, het betimmeren van wanden en plafonds en het op maat maken van meubels zoals tafels en kasten. Deze producten kunnen compleet uitgevoerd worden in hout of in staal of een combinatie ervan. Heeft u wat moois gevonden op internet op het gebied van horeca inrichting daag ons dan uit met uw ideeën en wensen. Mocht u wat inspiratie nodig hebben bekijken dan een van onze prachtige horeca inrichtingen met sloophout en staal hieronder.

 

Bij alle onderstaande bedrijven hebben wij naar alle tevredenheid een deel of de complete horeca inrichting mogen verzorgen. Wij hebben de creativiteit, vakmanschap en kennis in huis om elk project tot een succes te maken. Bedrijven waar wij zoal mee gewerkt hebben zijn Burgers & Beers, ’t Paviljoen Roosendaal, De Visbar Brasschaat, Sand & Pepper Burg Haamstede, Hostellerie L’esco in Wetteren, Barra Y Mas Spijkenisse, Troppa Amsterdam, Friet&Zo Dongen, De Compagnie Ekeren, Bedrijfsrestaurant in Groningen en de pannenkoekenboerderij De Smickel.

 

Het vervaardigen van industriële horeca onderstellen gebeurd volledig in eigen beheer, zo zijn wij flexibel en kunnen we snel schakelen. Het hout gebruikt voor aftimmering of het vervaardigen van tafelbladen hebben wij allemaal op voorraad.

 

De tekst gaat door onder de afbeeldingen

Bekijk hier enkele van onze projecten:

Horeca inrichting

Het vervaardigen van maatwerk producten van staal en gebruikt hout is onze passie, een passie die is gegroeid met de jaren. Door de leuke samenwerkingen met de verschillende horeca ondernemers en de lof die we van hun krijgen voor hun maatwerk inrichting zorgen ervoor dat horeca inrichting behoord tot een van de leukste diensten die wij als VanSloophout.com mogen uitvoeren.

 

Wij hebben als VanSloophout.com al honderden horeca tafels mogen vervaardigen, elke keer met een andere uitstraling of afmeting. Doordat wij de complete inrichting in eigen beheer uitvoeren zijn de mogelijkheden onbeperkt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld hetzelfde hout van de tafels ook toepassen als tafelbladen of dezelfde stijl 2 persoonstafel ook uitvoeren als grote stamtafel.

 

Sinds kort heeft VanSloophout.com ook een showroom ingericht waarin we de talloze mogelijkheden kunnen laten zien. Zo hebben we 6 verschillende maten en vormen horeca onderstellen en wel 14 verschillende tafelbladen staan waarmee elke combinatie gemaakt kan worden. Mocht u nog niet vinden wat u zoekt, daag ons uit met uw eigen ontwerp en wij zijn er zeker van dat wij het voor u kunnen uitvoeren.

 

We zijn een betrouwbare partij gebleken en groeien gestaag door op het gebied van maatwerk inrichtingen, deadlines worden gehaald en afspraken worden nagekomen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van horeca inrichting schroom dan niet om contact met ons op te nemen of een keer langs te komen in onze showroom.

 

Op ons Pinterest account houden wij een mooi moodboard bij waarin we gave inspiratie foto’s pinnen. Heeft u zelf ook Pinterest volg ons dan ook, we volgen u zeker terug!

 

Bent u al om voor onze manier van werken, wij komen graag een keer langs om met u te brainstormen en concepten uit te werken uiteraard allemaal vrijblijvend.

Onze showroom is vandaag geopened