Old Dutch Restaurant in Breda - Weijbv.nl

29 januari 2020

Old Dutch Restaurant in Breda

Begin 2017 stond er een hele mooie opdracht op de stoep, het inrichten van het restaurant Old Dutch! Sinds 2013 is Old Dutch als restaurant al een begrip in Breda, maar vanaf nu staat ook de sports bar op de kaart.

 

Wie al eens bij Old Dutch is geweest, weet dat er allerlei soorten tafels staan. In het restaurant wordt bijvoorbeeld gegeten aan de vierkante tafels van barnwood en geschaafde wagondelen. Centraal in het restaurant staat een lange tafel met vele korte barnwood planken en een oud-ijzeren onderstel. Kijk tijdens het eten ook eens omhoog naar de sloophouten wandbekleding in Hongaarse punt die boven de open keuken hangt! Mocht je per ongeluk aan de bar komen te zitten, dan drink je je biertje aan de op maat gemaakte betonnen bar.

 

 

Als je zin hebt om lekker te borrelen, maar je wilt geen sportmoment missen kun je terecht in de sports bar. Met verschillende wisseltaps aan de massief eiken bar is het goed vertoeven! Niet zo’n fan van een biertje? Ook frisdrank en cocktails worden er geschonken. Ga vervolgens goed zitten aan één van de vele designtafels en begin te genieten!

 

 

Geen zin om elke keer weer naar die mooie maatwerk bar te lopen of te wachten op de bediening? Neem dan plaats aan de mangolook tafel waar een zelf-tap is geïnstalleerd. Probeer niet te knoeien op deze tafel, want schoon is hij op z’n mooist!

 

Ben jij zelf op zoek naar een horeca inrichting die je helemaal kan aanpassen aan jouw eigen stijl? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

 

Bel: 016 5795005  E-mail

 

 

Wil je liever reserveren? Kijk dan op de site van Old Dutch Breda!


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopend