Industriële stalen deuren - Weijbv.nl

Industriële stalen deuren passend bij ieder interieur

Hoewel de industriële look helemaal van deze tijd is, zijn industriële deuren van staal dankzij het materiaal vrij tijdloos van design. Dit houdt in dat deze deuren ook heel goed passen binnen andere interieurstijlen. Is het interieur van jouw woning of onderneming dus niet direct industrieel georiënteerd, dan is de kans groot dat deze deuren toch prachtig zullen passen bij de inrichting. Bovendien is er van alles mogelijk waar het deze deur betreft. Dit geldt voor het materiaal, de vormgeving en de eventuele opvulling met hout, glas of meer staal bijvoorbeeld. Op basis van deze variatiemogelijkheden kun je met dit product verschillende uitstralingen creëren. We vertellen je bij Weij Maatwerk & Interieur dan ook graag meer over deze veelzijdige deuren op maat.

 

 

 

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

 

 

Combineer hout met staal

Industriële stalen deuren passen dus bij heel divers geïnspireerde interieurs én ruimtes. Denk aan kantoorruimtes, maar ook restaurants, woonkamers en keukens. Een trend die momenteel in veel interieurs terugkeert is de combinatie van hout en staal. Dit zien we bijvoorbeeld in meubels, zoals een robuust houten tafelblad ondersteund door een stalen frame. Ook op grotere schaal vinden we deze trend terug, zoals een interieur waar een warme houten vloer gecombineerd wordt met strakke stalen kozijnen en deuren. Kies je voor een stalen deur, dan bestaat deze vaak uit verschillende vakken. Je kunt ervoor kiezen deze te vullen met glas, maar je kunt eveneens hier weer de combinatie met hout maken. Vraag bij ons een offerte aan met betrekking tot jouw specifieke ruimte en wensen.

 

 

Industriële stalen taats deuren

 

 

Uitgelicht: taatsdeuren

Waar het industriële stalen deuren betreft heb je de keuze uit verschillende deurtypes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schuifdeur, scharnierdeur of dubbele scharnierdeur. Tegenwoordig zijn taatsdeuren ook behoorlijk in trek. Deze moderne deuren zien er niet alleen erg mooi uit, maar zijn eveneens praktisch in gebruik want deze kunnen namelijk zowel naar buiten als naar binnen gemakkelijk geopend worden. De taatsdeur is meestal gemaakt uit verschillende vakken die je kunt opvullen met staal, hout of glas. Kies je voor glas, dan creëer je met deze deur een erg ruimtelijke sfeer. Deze deuren kun je eenvoudig online via onze webshop bestellen.

 

 

Stalen scharnierdeuren

 

 

Combineer stalen deuren met een vaste pui

Nog een product van staal dat prachtig combineert met glas is een vast kozijn. Met deze vaste pui van staal kun je twee vertrekken van elkaar scheiden zonder dat je daarbij veel ruimte verliest. Door te kiezen voor de combinatie glas en staal blijven de ruimtes met elkaar in verbinding staan, terwijl wel de mogelijkheid ontstaat de ene ruimte van de ander af te sluiten. De stalen pui is heel goed te combineren met diverse deurtypes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit praktische stalen kozijn? Bezoek onze webwinkel of kom eens langs in onze showroom.

Onze showroom is vandaag geopend