Industriële stalen deuren - Weijbv.nl
Industriële stalen deuren passend bij ieder interieur

Hoewel de industriële look helemaal van deze tijd is, zijn industriële deuren van staal dankzij het materiaal vrij tijdloos van design. Dit houdt in dat deze deuren ook heel goed passen binnen andere interieurstijlen. Is het interieur van jouw woning of onderneming dus niet direct industrieel georiënteerd, dan is de kans groot dat deze deuren toch prachtig zullen passen bij de inrichting. Bovendien is er van alles mogelijk waar het deze deur betreft. Dit geldt voor het materiaal, de vormgeving en de eventuele opvulling met hout, glas of meer staal bijvoorbeeld. Op basis van deze variatiemogelijkheden kun je met dit product verschillende uitstralingen creëren. We vertellen je bij Weij Maatwerk & Interieur dan ook graag meer over deze veelzijdige deuren op maat.

 

 

 

WebshopBel: +31(0)165 795005Contactformulier

 

 

Combineer hout met staal

Industriële stalen deuren passen dus bij heel divers geïnspireerde interieurs én ruimtes. Denk aan kantoorruimtes, maar ook restaurants, woonkamers en keukens. Een trend die momenteel in veel interieurs terugkeert is de combinatie van hout en staal. Dit zien we bijvoorbeeld in meubels, zoals een robuust houten tafelblad ondersteund door een stalen frame. Ook op grotere schaal vinden we deze trend terug, zoals een interieur waar een warme houten vloer gecombineerd wordt met strakke stalen kozijnen en deuren. Kies je voor een stalen deur, dan bestaat deze vaak uit verschillende vakken. Je kunt ervoor kiezen deze te vullen met glas, maar je kunt eveneens hier weer de combinatie met hout maken. Vraag bij ons een offerte aan met betrekking tot jouw specifieke ruimte en wensen.

 

 

Industriële stalen taats deuren

 

 

Uitgelicht: taatsdeuren

Waar het industriële stalen deuren betreft heb je de keuze uit verschillende deurtypes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schuifdeur, scharnierdeur of dubbele scharnierdeur. Tegenwoordig zijn taatsdeuren ook behoorlijk in trek. Deze moderne deuren zien er niet alleen erg mooi uit, maar zijn eveneens praktisch in gebruik want deze kunnen namelijk zowel naar buiten als naar binnen gemakkelijk geopend worden. De taatsdeur is meestal gemaakt uit verschillende vakken die je kunt opvullen met staal, hout of glas. Kies je voor glas, dan creëer je met deze deur een erg ruimtelijke sfeer. Deze deuren kun je eenvoudig online via onze webshop bestellen.

 

Stalen deuren met schuifdeur of scharnier

Wanneer je gaat voor een deur van staal dan zijn er verschillende mogelijkheden om jouw deze uniek te maken. Dit kan onder andere door de afmetingen, het aantal glaspanelen en de afwerking van het staal. Grofweg zijn er twee verschillende soorten stalen deuren op te noemen, namelijk:

 

 

Stalen scharnierdeuren

 

 

Combineer stalen deuren met een vaste pui

Nog een product van staal dat prachtig combineert met glas is een vast kozijn. Met deze vaste pui van staal kun je twee vertrekken van elkaar scheiden zonder dat je daarbij veel ruimte verliest. Door te kiezen voor de combinatie glas en staal blijven de ruimtes met elkaar in verbinding staan, terwijl wel de mogelijkheid ontstaat de ene ruimte van de ander af te sluiten. De stalen pui is heel goed te combineren met diverse deurtypes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit praktische stalen kozijn? Bezoek onze webwinkel of kom eens langs in onze showroom.

 

Verschillende afwerkingen voor jouw stalen deuren

VanSloophout denkt graag met jou mee. Daarom kunnen onze stalen deuren op verschillende manieren naar jou wensen worden afgewerkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de stalen deur te behandelen met stopverf. Hierdoor zijn ze ook voor buiten te installeren en zijn ze beschermd tegen roesten en weersinvloeden van buitenaf. Hiernaast heb je de mogelijkheid om jouw stalen deuren te poedercoaten in een gewenste RAL-kleur en de lasnaden te verbergen. Natuurlijk is het niet verplicht om jouw stalen deuren te bewerken, zo behouden ze namelijk een industriële look.

 

Stalen deuren met glaspanelen

Kies je voor een deur van staal met glaspanelen dan kies je voor een open uitstraling van je woonruimte en extra lichtinval. Bij VanSloophout is het mogelijk om de panelen zo in te delen als jij dat zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gelijke glaspanelen of ongelijke glasvakken. Ook de afmetingen van deze glaspanelen kun je helemaal zelf bepalen. Ben je op zoek naar een stalen deur in combinatie met een vaststaande stalen kozijn en glaspanelen? Geen probleem! Bij ons is alles op maat te laten maken en zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Neem contact op voor meer informatie of kom eens gezellig langs in onze showroom in Rucphen.

Onze showroom is vandaag geopend