Sterk en duurzaam douglas tafelblad | VanSloophout.com


Sterk en duurzaam douglas tafelblad

Bij Weij Maatwerk & Interieur is al het douglas hout nieuw, sterk en duurzaam. Het wordt veel gebruikt bij constructies zoals overkappingen, pergola’s en tuinhuizen. Naast deze grote constructies wordt douglas hout ook gebruikt bij het maken van meubels, zoals een douglas tafelblad. Douglas hout is van nature bedoeld voor buitengebruik en dient dus uitstekend voor bijvoorbeeld die stoere tuintafel waar je al zo lang naar op zoek bent!

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Douglas tafelblad – planken of balken

Een robuuste douglas tafelblad is natuurlijk gemaakt van balken! Een mooi dik blad kan de uitstraling van je tuin helemaal omgooien. Samen met een stalen frame en een douglas bank is jouw terras weer helemaal klaar en kan er weer jaren tegenaan! Door de massieve douglas balken krijg je een mooie, zware en robuuste tafel om zo de tuin weer het paradepaardje van jouw huis te laten worden. Door ervoor te kiezen om kiertjes tussen de balken te laten wordt een wat speelser effect gecreëerd.

 

Een mooi vlak tafelblad is het beste te maken van douglas planken. Doordat de planken makkelijker egaal te krijgen zijn, zal het tafelblad vlakker worden dan wanneer balken gebruikt worden. Hierdoor heeft het blad een rustigere uitstraling.

 

Over smaak valt niet te twisten

Uiteindelijk gaat het allemaal om smaak. Bij douglas tafelbladen kun je kiezen voor een robuuste of rustige uitstraling, het kan allemaal op maat en naar wens worden gemaakt door onze meubelmakers in de werkplaats. Heb je zelf ideeën, laat het dan weten bij ons in de showroom of neem contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Een massief douglas balkentafel is al te bestellen vanaf €175,- per vierkante meter! Heb je zelf ideeën voor een gek of stoer meubel dat je graag wil hebben? Laat het dan weten bij ons in de showroom of neem vul jouw wensen in in onze tool!

 

 

Douglas meubelen maken we op maat en naar jouw wens. Ook voor losse planken, balken en palen kun je bij ons terecht. Voor geschaafd, ongezaagd douglas hout kun je terecht in onze webshop. Wil je graag al jouw douglas hout op maat laten zagen of laten behandelen? Ook dat kan! Neem hiervoor contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Rucphen.

 

Lees hier meer informatie over ons losse douglas hout!

 

Douglas tafel Douglas tafel


iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

  Vul in: wat is 239-3?


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend