Sloophout, oud en gebruikt hout | VanSloophout.com

Sloophout

Planken | Meubels

Sloophout planken; duurzaam en voordelig

 

Na het steigerhout was dit het eerste hout waar Weij meubels van maakten. Sloophout planken zijn afkomstig van oude pallets, vloeren en wanden van bijvoorbeeld boerderijen. Het hout bestaat uit een mix van Vuren, Grenen en Douglas planken, waardoor het hout verschillende tinten heeft en een warm gevoel geeft. Ideaal dus voor de huiskamer, waar het hout gebruikt kan worden als vloer, wandbetimmering of als meubel.

 

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

 

Sloophout kenmerken

Het hout is beschikbaar vanaf €13,25 incl. btw. per m² voor sloophout smal van 120cm lang. Sloophout smal is verkrijgbaar in lengtes variërend van 80 tot 300 centimeter. Het hout is standaard 9,5cm breed en 17mm dik. De bredere variant is 13,5 cm breed, 18 mm dik en verkrijgbaar in lengtes van 80 t/m 300 centimeter. Dit is €14,85 incl. btw. per m2. Ten slotte zijn wij ook uniek met onze clickpanels, waarmee je makkelijk grote ruimtes kunt betimmeren, met zowel breed als smal hout. Deze clickpanels hebben een m2 prijs van €39,99 incl. btw. Het sloophout heeft ook een hardhouten variant voor €34,95 incl. btw. per vierkante meter.

Bekijk ons aanbod.

We hebben ook een complete legservice!

 

Naast dat het hout onbehandeld te koop is, kunnen we het ook behandelen als een maatwerk meubel. Denk hierbij aan een tafel, badkamer meubel, deuren en etc. Geef hierbij zelf je ontwerp en maten aan en het wordt door de meubelmaker op maat gemaakt.

De prijs voor een sloophouten paneel is makkelijk uit te rekenen in onze tool.

 

 

  Sloophout

 

 

Behandeling van het sloophout

Sloophout is eenvoudig te behandelen. Je kunt het hout een ander kleurtje geven, maar als je dezelfde uitstraling wilt behouden kun je het sloophout behandelen met een doorzichtige blanke lak.

Onze showroom is vandaag geopend