Suar hout - Weijbv.nl
Suar hout

Uniek hout uit de tropen

Suar hout

Al onze Suar producten zijn afkomstig van Mintar.

 

Suar hout vindt zijn oorsprong in de tropen van Zuid-Amerika, maar is inmiddels ook te vinden in Afrika en Azië. Deze houtsoort groeit snel; het kan wel 25 meter hoog worden en groeit vrijwel overal op natuurlijke wijze. Omdat Suar een zeer zware en sterke houtsoort is, heeft het een lange levensduur en wordt het met de jaren alleen maar mooier.

 

 

Met zorg uitgekozen

De Suar bomen worden met zorg geselecteerd en deze bomen zijn te allen tijde legaal gekapt. De tafelbladen worden zorgvuldig gedroogd en vervolgens worden er in de breedte van de tafelbladen metalen pinnen aangebracht om scheuren tegen te gaan. Zo kun je ervan uitgaan dat je jarenlang plezier houdt van de tafel.

 

Tafelbladen van Suar hout

Zoals elke boom is ook elke Suar tafel uniek. Je zorgt daarmee voor een eye-catcher in je woonkamer of keuken. De tafelbladen kunnen in zowel rechthoekige als ronde uitvoeringen worden geleverd. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil je een tafel of een ander product van Suar hout? Kom dan gerust een keer langs of neem contact met ons op. Suar bladen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Onze showroom is vandaag gesloten