Suar tafelblad - Weijbv.nl

 

Een Suar boomstamtafel is een mooie statement in het interieur. Ieder blad is uniek door de verschillen in de kleurdiepte en nervenpatronen. Het hout zorgt tevens voor een warme uitstraling in de woonkamer of keuken.

 

contact  Bel: 016 5795005

 

Rechthoekige tafelbladen van Suar hout

Rechthoekige tafelbladen zorgen voor een rustige en natuurlijke uitstraling. De tafelbladen zijn beschikbaar in diverse lengte- en breedte maten; van 150cm tot wel 600cm lang en van 60cm tot en met 160cm breed. Ook de dikte van de tafelbladen zijn verschillend.

Ronde tafelbladen van Suar hout

Een ronde tafel is ideaal voor een kleine ruimte. Bovendien kan iedereen elkaar goed aankijken tijdens een gesprek. Een ronde vorm in het interieur zorgt tevens voor een speels effect. Het assortiment ronde tafelbladen bestaan uit verschillende formaten tot meer dan een diameter van 190cm.

 

 

Behandeling van Suar tafelbladen

Suar hout is van zichzelf al prachtig. Om het hout en de kleuren nog meer te laten spreken raden we het aan om het te behandelen. Dit kan met een transparante lak, deze behandeling zorgt ervoor dat het hout beschermd is tegen vlekken, of met een lak op polyurethaan basis om het iets meer glans te geven.


iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend