Oude balken tafelblad - Weijbv.nl
Oude balken tafelblad

De oude balken zijn één van de eerste houtsoorten die ons assortiment binnengekomen is. Ze zijn voornamelijk afkomstig uit schuren, boerderijen en oude fabrieken waar ze vaak als constructie dienden. Doordat de balken door de jaren heen als constructie hebben gediend, heeft een oude balken tafelblad een geleefde uitstraling. Deze dikke balken zijn erg mooi voor een massieve tafel, maar zijn ook te gebruiken als simpele wandplank. Vaak komen de partijen oude balken uit één gebouw dat is gesloopt. Hierdoor zijn de afmetingen en leeftijd ongeveer hetzelfde. Op onze website kun je nog meer informatie vinden over de oude balken.

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Afwerking oude balken tafelblad

Nadat de tafel op maat is gezaagd kan de tafel afgewerkt worden. Aan jou de opdracht om een keuze te maken, het is ten slotte een maatwerk tafel! Wil je de tafel zijn originele karakter laten behouden? Ga dan voor de blanke lak! Het is natuurlijk ook mogelijk om de tafel een ander kleurtje te geven. De meest gevraagde afwerkingen zijn:

 

 • Blanke lak; deze matte lak zorgt ervoor dat het tafelblad is beschermd tegen morsen en knoeien. De kleurverandering is minimaal, maar het gebruiksgemak is sterk verbeterd!
 • Oliën; als je toch niet 100% tevreden bent met de kleur kan deze bijgewerkt worden met verschillende soorten olie.
 • Beitsen; sloophout en steigerhout worden vaak gebeitst.

 

Een blad van oude balken kost €195,- per vierkante meter. Ben jij er al uit? Stel dan jouw tafel samen in onze tafel tool of neem contact met ons op!

 

Oude balken tafel    Oude balken tafel

 

Diensten met mogelijk met oude balken


iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

  Vul in: wat is 239-3?


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend