Visgraat tafelblad op voorraad - Weijbv.nl

Visgraat tafelblad

Een unieke tafel die bestaat uit meerdere kleine latjes, een tafel met visgraat motief. Net als bij de Hongaarse punt is eikenhout hierbij de populairste houtsoort. Wat leuk is aan het dit motief is dat er een afwisseling gemaakt kan worden van verschillende houtsoorten of bewerkingen die bij elkaar passen. Together Oak is een mooi voorbeeld van verschillende bewerkingen van eikenhout. Together Oak is een verzamelnaam voor de drie eikenhout soorten (Rustiek Eiken, Vintage Oak en Burnt Oak). Door het sloophout te behandelen met meerdere natuurlijke kleuren kan er een visgraat tafelblad gemaakt worden van sloophout mix. Deze opties vind je allemaal in onze tafel tool. Benieuwd naar het verschil tussen een visgraat tafel en een Hongaarse punt? Eén van onze collega’s legt het uit!

 

 

 

Visgraat tafels word door middel van een verstekrand met een dikte van 6 centimeter afgewerkt. De prijzen variëren sterk, afhankelijk van de houtsoort die wordt gebruikt. Een Together Oak tafel met visgraat motief kost bijvoorbeeld €454,99 per vierkante meter, terwijl een sloophout tafel met visgraat motief al bij €225,- begint!

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

Afwerken van een visgraat tafelblad

Na het op maat maken kan de tafel afgewerkt worden. Jij moet weer een keuze maken, het is ten slotte een maatwerk tafel! Wil je de tafel zijn originele karakter laten behouden? Ga dan voor de blanke lak! Het is natuurlijk ook mogelijk om de tafel een kleurtje te geven. De meest gevraagde bewerkingen zijn:

 

 • Blanke lak; deze matte lak zorgt ervoor dat het tafelblad is beschermd tegen morsen en knoeien. De kleurverandering is minimaal, maar het gebruiksgemak is sterk verbeterd!
 • Borstelen; door de houten bladen te borstelen ná het schuren komt de oorspronkelijke structuur weer naar voren. Het hout voelt iets ruwer, maar natuurlijker aan.
 • Oliën; als je toch niet 100% tevreden bent met de kleur kan deze bijgewerkt worden met verschillende soorten olie.
 • Beitsen; sloophout en steigerhout worden vaak gebeitst.

 

Wil je graag een visgraat tafel hebben? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

 

Burnt oak visgraat Together oak visgraat Rustiek New oak visgraat

Diensten mogelijk met het visgraat motief


iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

  Vul in: wat is 239-3?


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend