Wagondelen look tafelblad bij - Weijbv.nl
Tafelblad van wagondelen look

Wagondelen look tafelblad, een strakkere variant op de originele wagondelen. Bij Weij zijn ook tafels met een “wagondelen look” beschikbaar. Vind je het originele wagondelen tafelblad iets te grof of robuust? Dan zijn de tafels met wagondelen look perfect voor jou! Deze tafels hebben bijna dezelfde uitstraling als een gewoon wagondelen tafelblad, maar zijn vrijwel vlak. Deze tafels zijn gemaakt van gewone rustiek eiken panelen en zijn op een speciale manier bewerkt. Hierdoor krijgt het nieuwe hout een uitgeleefd uiterlijk, maar zonder splinters en gaten!

contact    Bel: 016 5795005

Voor zowel de wagondelen tafels als de tafels met een wagondelen look raden wij een behandeling met blanke lak aan! Deze lak beschermt het hout tegen morsen en knoeien. De kleur van de tafel blijft hetzelfde, maar het gebruiksgemak wordt sterk verbeterd!

Een wagondelen look blad is standaard 40 millimeter en de prijs is €310,- per vierkante meter. Echter doordat deze look gecreëerd wordt van rustiek eiken planken kunnen we wagondelen look in diverse diktes leveren. Neem hiervoor een kijkje in onze tafel configurator

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de ordinale wagondelen, neem dan een kijkje hier. De wagondelen zijn uniek in zijn soort! Het hout heeft een verhaal, iets waar Weij dol op zijn. De planken komen roetzwart binnen, maar worden grondig schoongemaakt door middel van afwisselend borstelen en schuren. Hierdoor halen we de kleur van het oorspronkelijke hout weer terug naar boven, zonder dat we iets doen aan het roet in de nerven of de ingebrande spijkergaten. Hierdoor wordt het contrast heel groot en komt het mooie wagondelen tafelblad naar boven!

Heb je bijzondere wensen of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom!


iconContact opnemen

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Bericht

  Vul in: wat is 239-3?


  Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Rijksweg-Zuid 79, te Rucphen

  Bel ons op: 31(0)165-795005

  Telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.

   

  Laat een bericht achter via de mail of voicemail en wij zullen je zo spoedig mogelijk terug bellen.

  Onze showroom is vandaag geopend