Kantoormeubelen Roosendaal VanSloophout.com - Beste prijs!
Kantoormeubelen Roosendaal

van Weij Maatwerk & Interieur

Kantoormeubelen Roosendaal van Weij Maatwerk & Interieur hebben een uitnodigende warme uitstraling en dragen bij aan een hoge kwaliteitsbeleving. Het design is origineel, robuust en op maat gemaakt zodat deze altijd past bij uw bedrijfsidentiteit. Weij Maatwerk & Interieur verzorgt de complete zakelijke inrichting van uw kantoor, winkel, café, restaurant of horeca gelegenheid. Al onze producten zijn maatwerk en worden met zorg vervaardigt in onze werkplaats.

 

Weij Maatwerk & Interieur ligt op 5 minuten afstand van Roosendaal!

Zelf aan de slag met kantoor meubelen en inrichting

Bent u zelf een meubelmaker, vloeren legger of allround timmerman en wilt u graag zelf aan de slag met sloophouten kantoor meubelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt, afhankelijk van uw afname en afwerking van de sloophouten planken en/of balken, de scherpste prijs. De planken kunt u bij ons, in Rucphen (regio Roosendaal/Breda) komen bekijken, afhalen of laten bezorgen. Periodieke leveringen zijn ook mogelijk.

 

Wij gaan voor u aan de slag met uw kantoor meubelen en inrichting in Roosendaal

Ook bieden wij maatwerk aan dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Wilt u een kast, een tafelblad met een stalen frame en onderstel, een statafel, een bureau of een ander meubel van sloophout, dan kunnen wij dat voor u regelen. Wilt u meerdere stuks van uw gewenste meubel dan is dit uiteraard mogelijk. Heeft u een eigen design of idee, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

1.    Gunstigere inkoopprijs

Zakelijke klanten die meerdere kantoor meubelen af willen nemen ontvangen een riante korting ten opzichte van reguliere klanten. U ontvangt altijd een offerte op maat met de beste prijs voor uw project. U heeft al zakelijk voordeel vanaf 50m2.

 

2.    Grotere oplages, snel geleverd

Het produceren van grotere oplages kantoor meubelen is geen enkel probleem voor Weij Maatwerk & Interieur. Normaliter kunnen wij uw kantoor meubilair leveren na twee weken.

 

3.    Betalen op rekening

Zakelijke meubelen vragen om zakelijke oplossingen. Zo zorgen wij er voor dat u op rekening kunt bestellen. U betaalt pas wanneer iedereen tevreden is.

 

4.    Een vast assortiment kantoor meubelen

Een vast assortiment en geen verassingen. Alles is leverbaar en opnieuw te bestellen. Maatwerk van Weij Maatwerk & Interieur is altijd te reproduceren voor u of uw zakelijke inrichting.

 

5.    Een breed assortiment kantoor meubelen

Ons assortiment is niet alleen vast maar ook breed. Alles gebeurt in eigen huis. Het hout wordt hier behandeld en verwerkt. Evenals het staal wordt hier behandeld en verwerkt. Indien gewenst wordt het staal voorzien van een coating en kan het hout behandeld worden met verschillende beitsen, lakken en oliën.

 

6.    Transport en montage

Transport en montage worden voor u uit handen genomen. Het product kan kant en klaar bij u op kantoor afgeleverd worden. Zo kunt u doorgaan waar u mee bezig was en direct genieten van uw nieuwe perfecte bedrijfsuitstraling.

 

7.    Twaalf vakmannen met passie

Aan ieder project wordt gewerkt met passie en vaardigheid door onze vakmensen. Iedere dag wordt er voor 100% gepresteerd om een prachtig eindresultaat voor u neer te zetten.

 

Kortom, geen zorgen maar wel genieten van een unieke uitstraling die u nergens anders zult vinden. Speciaal voor u op maat gemaakte kantoor meubelen van Weij Maatwerk & Interieur voor de beste prijs.

Wij streven naar 100% tevredenheid.

Zwevende kapstok O-frame

We zijn heel erg tevreden over de geleverde kapstok en akoetiche panelen. Alles is heel mooi afgewerkt en netjes gemonteerd door Teun.

Rianne van Lisdonk
Bekijk product

Kantoormeubelen Roosendaal

Zeer tevreden met de geleverde eettafel. Precies zoals wij het hebben ontworpen en boven verwachting. Goede afstemming en service.

Marcel Lips
Bekijk product

Kantoormeubelen Roosendaal

Via internet kwam ik bij Weij terecht, die konden precies mijn droomtafel maken en adviseerden ons over de eetkamerstoelen.

Machteld van der Gaag
Bekijk product
Meubel webshop
Onze showroom is vandaag geopened