Kantine interieur - Weijbv.nl
22 juni 2023

Kantine interieur

Komt het je bekend voor, een kantine ruimte die er maar saai en niet uitnodigend uit ziet? Dat was bij het bedrijf Lock Transport uit Giessendam ook het geval en dat wilde ze maar al te graag aangepakt hebben. En daarvoor hebben ze Weij in de hand genomen. Een mooi project waarbij we onze maatwerk expertise weer goed hebben kunnen laten zien.

Roomdivider

De producten die wij voor deze kantine hebben geproduceerd zijn onder andere deze roomdivider met bijpassende tafels. Alle producten zijn met elkaar in lijn omdat ze gemaakt zijn van dezelfde producten, namelijk: barnwood en staal. De roomdivider is aan één zijde voorzien van een zitbank met daaraan drie tweepersoons tafeltjes. Zo is de roomdivider niet alleen een kast die de ruimte opdeelt, maar ook een plek waar collega’s aan kunnen lunchen. De roomdivider met bijbehorende tafeltjes hebben Weij volledig op maat gemaakt. De ruimte is van te voren in gemeten en met de klant besproken.

De afmetingen van de roomdivider zijn 450cm breed, 236cm hoog, 65cm diep.

Bartafel

Naast de roomdivider en de tafels, is de ruimte ook nog voorzien van een gezellige bartafel. Deze tafel staat iets verder in de ruimte en zorgt voor een centrale plek. Een plek waar je gezellig met wat meer collega’s het komende weekend kan bespreken. Deze bartafel is in lijn met de roomdivider en tafels. Hij is namelijk ook gemaakt van het robuuste Barnwood. De bartafel is mooie combinatie van robuust en geschaafd Barnwood met een stalen rek aan de bovenkant. Leuk om wat lampen en zijde planten om heen te wikkelen voor wat meer aankleding.

Bartafel

De afmetingen van de bartafel is als volgt: 300cm lang, 40cm breed en 110cm hoog. Het tafelblad is 350cm lang en 90 cm breed. Het stalen rek zorgt ervoor dat de bartafel uiteindelijk 236cm hoog is. Aan deze prachtige industriële bartafel kunnen de gezellige, maar ook serieuze verhalen over tafel vloeien. De tafel is volledig op maat gemaakt door Weij maatwerk & interieur.

Industrieel interieur

Al deze producten vormen samen een mooi geheel waarbij de rauwe en robuuste uitstraling naar voren komt. Een interieur inrichting die passend is aan de industriële interieur stijl. Een stijl die de laatste jaren steeds populairder is geworden en die je bij Weij regelmatig terug ziet in de meubels.

Een industrieel interieur is een interieur waarbij gebruikt wordt gemaakt van robuuste en ruimtelijke producten. Een look waarbij de stoere elementen zoals hout en metaal nog zichtbaar zijn. De producten in deze ruimte passen perfect in een industrieel interieur.

industrieel interieur

Ben je geïnspireerd geraakt tijdens het lezen van ons afgerond project voor Lock Transport en heb je zelf interesse gekregen in een meubel op maat van Weijbv, neem dan Contact met ons op. Weij kijken graag met je mee en helpen je bij elke stap in het proces! Wil je verder neuzen tussen onze afgeronde projecten dat kan via onze website, ook kun je inspiratie opdoen via het Pinterest account van Weij.


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopened