Kantoorinrichting bij Team Rockstars IT - Weijbv.nl
19 maart 2020

Kantoorinrichting bij Team Rockstars IT

Maatwerk kantoor tafels

 

Wil je een restaurant, een muziekwinkel of bijvoorbeeld een IT-werkplaats wilt voorzien met meubels van Weij; ‘wij zullen je niet teleurstellen!’ Zo hebben wij voor het IT-bedrijf ‘Team Rockstars IT’ ook een mooi staaltje meubilair gemaakt voor hun ‘workcafé.

Wat is er nu, naast met plezier je werk doen, nog meer belangrijk; een mooie en prettige werkplaats en dat is precies hetgeen wat wij mede mogelijk gemaakt hebben voor ‘team rockstars IT’!

 

Rockstars it

 

Wagondelen tafels

 

Door gebruik van onder andere onze wagondelen tafels in verschillende afmetingen en vormen (vierkant, rechthoekig en rond)  met daarbij hun industriële stalen onderstellen , merk je meteen op dat de sfeer een stuk levendiger wordt.
Zo heb je een plekje voor je medewerkers waar met plezier en ontspannen gewerkt kan worden.
Daarnaast zie je hier en daar de wagondelen elementen terugkomen aan de muur met prachtige stoere wandplanken en zelfs buiten, voor de zonnige dagen, staat een mooi exemplaar ook in de vorm van een wagondelen tafel.

 

Het mooie aan dit soort hout is dat als het de stappen heeft doorlopen van de bewerkingsfases, dat je zoveel karakter in het hout terug ziet. De mooie donkere lijnen van het roet, verf en andere elementen waar een treinwagon zich aan blootstelt, komen op een bijzondere wijze terug in het voltooide product.
Daarnaast geven de gaten (die voor bevestiging destijds gebruikt werden) ook een fraai resultaat.

 

De bladen zijn licht tot donker geschaafd en afhankelijk aan je voorkeur kan je deze met meer of minder verfresten en donkere plekken laten maken.
Bij Rockstars IT hebben ze gekozen voor een redelijk licht geschaafde en glad behandeld aantal van deze stoere wagondelen en het resultaat mag er zijn!

 

Kantoorinrichting Den Bosch

 

Ben jij zelf op zoek naar een kantoor inrichting die je helemaal kan aanpassen aan jouw eigen stijl? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

Bel: 016 5795005  E-mail

 


  • Maatwerk meubels
  • Persoonlijk contact
  • Showroom/werkplaats Rucphen
  • Online tracking systeem
  • Duurzaamheid voorop
  • Groothandel hout

Onze showroom is vandaag geopened