Kledingkast op maat: geen concessies, wel eindeloze opties!
Kledingkast op maat: geen concessies, wel eindeloze opties!

Kledingkast op maat: geen concessies, wel eindeloze opties!

Woonwinkels en webshops volgen vaak trends. Daarom vind je er vaak kasten die op dat moment populair zijn. Er zit tussen deze populaire modellen meestal wel een kast die jou aanspreekt, maar het model kan nooit helemaal aan jouw wensen voldoen. Dit kan wel als je een kast zelf laat maken.

Op deze pagina vertellen we hoe het laten maken van een kledingkast op maat in zijn werk gaat.

Wie zijn Weij?

In 2012 begon ‘Weij’ als een klein bedrijf met het maken van meubels van sloophout. Inmiddels is het Weij team een stuk groter en bestaat het uit 24 vakmensen die elke dag bezig zijn om de mooiste maatwerk meubels te maken. Wij helpen je met het maken van jouw unieke kledingkast op maat.

Je wil iets specifieks en unieks. Een kledingkast die past bij je interieur, wensen en eisen. Dat is precies waar wij jou mee kunnen helpen.

Wij maken het meubel van je dromen, zodat je die straks in je woning, restaurant of hotel ziet staan.

Deze kasten kan je ook door ons laten maken

Kast op maat

Kledingkast op maat

Boekenkast op maat

TV kast op maat

Vakkenkast op maat

Inloopkast op maat

Stalen kast op maat

Een kast op maat die perfect aansluit op jouw wensen

De zoektocht naar een nieuwe kledingkast begint vaak met een Google zoekopdracht of met het opdoen van inspiratie op Pinterest en Instagram. Je hoopt een kast te vinden die perfect aansluit op jouw unieke smaak, wensen en eisen.

Ga je op zoek naar een kledingkast van robuust eikenhout met stalen accenten, of zoek je een zwarte inloopkast met led verlichting? Zou het niet fijn zijn als je eindelijk de kast vindt waar je al zo lang naar op zoek bent? Maar kan je die wel in een webshop of meubelwarenhuis vinden?

Een nieuwe kledingkast: het begint altijd met het opdoen van inspiratie

Wil je graag inspiratie voor je nieuwe kledingkast op maat en wil je graag zien wat wij voor je kunnen maken?

Bekijk dan ons Instagram account: @weijbv 

 

Met meer dan 2500+ berichten kan je goed zien wat we voor je kunnen maken!

Zo gaan we als meubelmakers te werk met het maken van jouw kledingkast op maat

#1 De maten van de kledingkast

Heb je een schuin dak, of heb je een afwijkende hoek in je slaapkamer waar je een kledingkast wilt plaatsen? Dan is het belangrijk dit goed te meten. Vind je het moeilijk om dit zelf te doen, dan kunnen we je daarbij helpen.

 

#2 De stijl van de kledingkast

Wist je dat we een kledingkast kunnen maken van hout, staal of een combinatie van deze twee materialen? Door onze lassers te laten samenwerken met onze meubelmakers kunnen we voldoen aan de meest uitgebreide wensen.

Van welke materialen wil jij jouw kledingkast? Wil je een kledingkast met mango-look hout en stalen accenten, een kast van robuust eiken of een volledig stalen kast? Je kan de stijl van de kledingkast zelf bepalen, want we maken hem volledig op maat!

 

#3 De kastindeling

Wil je graag een ruimte voor lange jurken, een la voor je stropdassen en een plek voor je sieraden? Dan is dit mogelijk. Laat het ons weten als je een offerte aanvraagt!

Vind je het lastig om de kastindeling te bepalen? Dan kunnen onze meubelmakers je adviseren.

#4 We nemen contact met je op en geven een indicatie prijs

Na ons gesprek gaan we aan de slag met het maken van de offerte. Wanneer we de offerte hebben gemaakt versturen we deze via de mail en / of bespreken we deze via de telefoon.

Keur je de offerte goed? Dan gaan we op korte termijn voor je aan de slag!

 

#5 Wij gaan aan de slag met het maken van jouw kledingkast op maat

Voordat we aan de slag kunnen, bestellen we eerst de benodigde materialen als we deze niet op voorraad hebben. Vervolgens worden de producten op maat gezaagd en / of gelast en behandelen we de materialen zoals we besproken hebben.

Wanneer alle materialen op maat zijn gemaakt is het tijd om de kast op maat te maken. De losse materialen vormen dan één geheel. Als de kast helemaal is gemaakt gaan we aan de slag om het hout en staal te behandelen. We kunnen het hout een transparante lak geven en het staal in allerlei kleuren behandelen.

 

#6 Het leveren en plaatsen van je kledingkast op maat

Als je kledingkast is gemaakt, wordt die netjes ingepakt, zodat er geen schade tijdens het transport kan ontstaan. Daarna komen onze meubelmakers naar je toe en plaatsen je kast in de slaap- of logeerkamer. Voordat je het weet staat de kledingkast van je dromen in je huis ?. Soms wordt ervoor gekozen om de kast te laten leveren met een transporteur. We werken samen met enkele transporteurs die we vertrouwen. Dit drukt de kosten, maar hiermee kunnen we niet dezelfde service leveren als wanneer we de kast zelf komen leveren.

Een kledingkast op maat laten maken? We helpen je graag!

Wil je graag een kledingkast op maat laten maken door onze meubelmakers en wil je graag een keertje langskomen in onze werkplaats en showroom? Dan ben je van harte welkom op de Rijksweg-Zuid 79 in Rucphen.

Is Rucphen te ver? Dan kan je ons ook mailen, bellen of direct een offerte aanvragen.

Onze showroom is vandaag geopend