Lasser/Bankbewerker - Weijbv.nl
Lasser/Bankbewerker

Weij Maatwerk & Interieur is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en betimmeren van wanden, plafonds en het maken van meubels van sloophout in combinatie met staal. Complete interieuroplossingen bieden wij aan de horeca, hiervoor vervaardigen wij zelf stalen onderstellen, stalen rekken, drankkasten en andere tegenwoordig ook stalen deuren in combinatie met staal. Daarnaast zijn wij een groothandel in de verkoop van sloophouten planken waarmee zelf aan de slag gegaan kan worden. Onze werkplek bestaat uit een kantoor, showroom en loods.

 

We zijn een informeel bedrijf met een jong team van leeftijden tussen de 22 en 33 jaar. Onze openingstijden zijn 08.30-17.00 van dinsdag t/m zaterdag.

 

Functie omschrijving: Zelfstandig vervaardigen van stalen onderstellen/producten uit onze standaard collectie met afwijkende afmetingen, het berekenen, uittekenen, zagen en lassen van maatwerk opdrachten.

 

Wij vragen:
Ervaring op het gebied van laswerk
Je kunt makkelijk zelfstandig werken
Fulltime beschikbaar / 32 uur

 

Aanvullende informatie:
Arbeidsduur per week: 32/40
Locatie: Rucphen (omgeving Roosendaal/Breda)
Start datum: per direct.

 

Soort dienstverband: Voltijd

 

Ben je geïnteresseerd en denk je deze baan is wat voor mij? Neem dan contact op via contact@weijbv.nl. Wij horen graag van je!

Wij streven naar 100% tevredenheid.

Zwevende kapstok O-frame

We zijn heel erg tevreden over de geleverde kapstok en akoetiche panelen. Alles is heel mooi afgewerkt en netjes gemonteerd door Teun.

Rianne van Lisdonk
Bekijk product

Lasser/Bankbewerker

Zeer tevreden met de geleverde eettafel. Precies zoals wij het hebben ontworpen en boven verwachting. Goede afstemming en service.

Marcel Lips
Bekijk product

Lasser/Bankbewerker

Via internet kwam ik bij Weij terecht, die konden precies mijn droomtafel maken en adviseerden ons over de eetkamerstoelen.

Machteld van der Gaag
Bekijk product
Meubel webshop
Onze showroom is vandaag geopened