Lunawood; thermisch gemodificeerd - Weijbv.nl

Lunawood; thermisch gemodificeerd hout.

 

Ben jij op zoek naar een lichtgewicht plank met een mooie uitstraling? Dan is Lunawood wat je zoekt. Deze houtsoort is prachtig van kleur, duurzaam in gebruik en is geproduceerd met behulp van natuurlijke methoden, warmte en stoom. Thermische modificatie verbetert de eigenschappen van het hout en breidt daarmee het toepassingsgebied uit waarin het hout kan worden gebruikt. Thermowood is maatvast, bestand tegen bederf en harsvrij.

Lunawood is een duurzame keuze voor wandbekleding, zonneschermen en andere buitentoepassingen, maar is ook te gebruiken voor binnenhuis. Doordat het houtmateriaal 100% harsvrij is, is Lunawood ook geschikt voor sauna’s.

Thermisch gemodificeerd hout heeft een prachtige bruine tint, die van nature door de tijd heen verweert tot prachtig zilver.

 

Geïnteresseerd in Lunawood, neem contact met ons op!

 

contact  Bel: 016 5795005

 

Kenmerken Lunawood

Lunawood is in diverse planken met en zonder profiel te verkrijgen. Op voorraad hebben wij enkel het volgende:

 

Lunawood plank

Dikte 3.2cm
Lengte +/- 510cm
Breedte 15cm
Prijs €40,80 incl. btw.

 

Lunawood is bij ons los te verkrijgen, maar wij kunnen er uiteraard ook maatwerk meubels van maken. Denk hierbij aan een tafel, salontafel of een heerlijke bbq tafel. Voor maatwerk meubelen hebben wij enkel een schets of idee nodig die wij verder met jou uit kunnen werken!

Weij kunnen ook hele tuinhuizen en overkappingen bouwen of voorbereiden. Ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

Lunawood

 

Onze showroom is vandaag geopend