Amerikaans noten eettafel - Weijbv.nl

Notenhouten eettafel

Maatwerk | Amerikaans notenhout | Design

Amerikaans notenhout is volgens Weij één van de mooiste houtsoorten. Met een warme uitstraling en duidelijk zichtbare nerven heeft het een hele unieke uitstraling.

 

 

Van dit hout zijn veel verschillende meubelen te maken, waaronder dus een mooie eetkamertafel.

 

 

TIP

zoek op Pinterest naar inspiratie! Wij kunnen (bijna) alles maken, dus of het gaat om iets namaken of twee foto’s samenvoegen tot één ontwerp, alles kan!

 

 

Maatwerk | Notenhouten tafel met stalen frame

Bij Weij Maatwerk & Interieur hebben we een houtafdeling én een staalafdeling die makkelijk samen kunnen werken. Wil je dus een combinatie van hout en staal? Dan is dat geen probleem. Van het lassen en zagen tot en met het afwerken, alles gebeurt bij ons in de loodsen.

Maatwerk notenhouten tafels

Er zijn nog weinig dingen die vast staan bij het bedenken van een notentafel op maat. Je kunt kiezen voor verschillende vormen, verschillende afwerkingen, verschillende onderstellen en ga zo maar door. Hiernaast zie je een paar voorbeelden van wat er in de afgelopen tijd is gemaakt.

 

 

Heb jij een ander idee? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden of heb je al een idee van wat je graag zou willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom!

Onze showroom is vandaag geopend