Eiken badkamermeubel op maat - Weijbv.nl

Eiken badkamermeubel op maat

Badkamermeubel | Maatwerk | Eiken

Badkamermeubel op maat

Ben je van plan de hele badkamer te vernieuwen? Of pak je het wat simpeler aan en ga je de badkamer renoveren? Bij Weij Maatwerk&Interieur helpen jou graag met het middelpunt van jouw badkamer; het badkamermeubel. Grote kans dat je niet precies kan krijgen wat je graag wilt hebben in de grote badkamerzaken, maar waarom zou je dan naar zulke zaken toegaan? Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om het hele meubel op maat te laten maken. Geen concessies, maar precies zoals jij het wilt hebben. Van ruw hout tot en met de uiteindelijke behandeling, het gebeurt allemaal zoals jij het graag wilt.

 

 

 

contact  Bel: 016 5795005

 

 

 

Eiken badkamermeubel

Ze worden steeds populairder die eiken badkamermeubels en ik snap dat helemaal! Als ruw hout heeft eikenhout al een geweldige uitstraling, dus om daar een geweldig meubel van te ontwerpen is hartstikke makkelijk. Natuurlijk wordt alles gemaakt door echte meubelmakers om er zeker van te zijn dat het meubel puntgaaf wordt. Je kunt zelf kiezen hoe het meubel er uiteindelijk uit gaat zien. De lengte, hoogte, breedte, kleur en complete uitstraling staat nog open en het is jouw taak om hier een aanvulling aan te geven. Uiteraard staan wij klaar om jou daar een beetje mee te helpen!

 

Of je nu een waskom op het blad wilt plaatsen of de wastafel graag in het blad verwerkt wilt hebben, het is allemaal mogelijk en geen idee is te gek. Kom gerust eens langs om jouw idee met ons samen uit te werken en te zien hoe het werkelijkheid kan worden.

 

Helemaal greeploos, strakke handvatten of juist een klassiek tintje met leren bandjes? De handvatten van een meubel kunnen de uitstraling van het complete meubel maken of breken. Persoonlijke smaak is hierbij natuurlijk een hele grote factor, dus zorg ervoor dat je goed weet wat voor stijl badkamermeubel je graag wilt hebben. Onze collega’s helpen je graag bij het uitzoeken wat bij jou past!

 

 

Wel een maatwerk badkamermeubel, maar geen eiken

Naast de badkamermeubelen van eikenhout kunnen we ze ook maken van andere houtsoorten. Onze meubelmakers zijn all-round, maar hebben natuurlijk allemaal hun eigen expertise. Of het meubel nou van eikenhout, steigerhout of sloophout gemaakt moet worden, het komt allemaal goed.

 

Ook de behandeling van het hout kan voor verschillende uitstralingen zorgen. Het meeste gebruiken we een onzichtbare lak omdat het hout dan de natuurlijke uitstraling houdt, maar we kunnen al onze meubelen ook behandelen met bijvoorbeeld een witte beits of een dekkende zwarte verf. Alle kleuren, afmetingen, houtsoorten en uitstralingen zijn mogelijk, het is dan ook maatwerk! Heb je een foto van hoe het meubel eruit moet komen te zien, neem die dan vooral mee of mail hem naar ons.

 

Voor een industriële look kun je kiezen voor een stalen badkamermeubel of een houten meubel met stalen accenten. Heb je al een idee van wat je wilt hebben of juist nog helemaal geen idee? Kom dan langs in onze showroom, dan kunnen we onder het genot van een kopje koffie een idee uitwerken en zullen we laten zien wat we voor jou kunnen betekenen! Wanneer je in onze showroom stapt kunnen we ook alle verschillende houtsoorten laten zien.

 

Hout is een lastig product om te fotograferen, omdat er ook gevoel bij komt kijken. Wil je graag een badkamermeubel bestellen, dan raden wij ook zeker aan om eens langs te komen om het hout te bekijken. Ook voor andere maatwerk projecten kun je bij ons terecht, neem eens een kijkje op ons Pinterest account of neem contact met ons op.

Onze showroom is vandaag geopend