Eiken deur op maat bij | - Weijbv.nl


Eiken deur op maat

Eiken | Barnwood | Deur | Maatwerk

Eiken deur op maat

Een deur van het populairste hout op dit moment: de eiken deur. Net als de eiken tafels zijn de deuren beschikbaar in de drie soorten; Rustiek Eiken, Vintage Oak en Burnt Oak. Een eiken deur kunnen de professionals van Weij Maatwerk&Interieur helemaal op maat maken, zodat het helemaal in het totaal plaatje past!

 

Er zijn verschillende soorten deuren. Zo heb je bijvoorbeeld een traditionele deur, maar ook een schuifdeur. Bij Weij zijn we bekend met vele soorten sluitingen en systemen. Benieuwd of jouw systeem ook mogelijk is? Aarzel niet en neem contact op!

 

Andere houten deuren

Houten deuren zijn te krijgen met verschillende soorten hout. Het is belangrijk om voor het hout te kiezen dat bij jou past, want dit bepaalt voor het grootste deel de uitstraling! Naast Eiken deuren zijn deze houtsoorten het meest in trek:

 

 

Net als de tafels die wij maken kunnen de deuren helemaal worden geschuurd en behandeld. De afwerking die wij het meeste gebruiken om het hout in topconditie te houden is onze Invisible Oil. Deze olie zorgt ervoor dat het hout goed is beschermd, zonder dat de natuurlijke look verdwijnt.

 

Wil je graag meer informatie over de verschillende houtsoorten of heb je al een idee van wat je graag zou willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij onze showroom!

Onze showroom is vandaag geopend