Eiken keukenfrontjes - Weijbv.nl
Eiken keukenfrontjes

Maatwerk | Eikenhout | keukenfrontjes

Eiken keukenfrontjes op maat

Het lijkt simpel, maar het maken kan keukenkastjes en frontjes is heel precies werk. Het kleinste verschil is al te zien door de dunne naadjes tussen de deurtjes en lades. Gelukkig hoef jij alleen maar wat maten door te geven, dan doen onze meubelmakers de rest!

 

Het eikenhout hebben we op voorraad liggen, waardoor we snel kunnen schakelen. Het hele proces gebeurt bij ons in de loods, van het schuren tot en met het lijmen en van het schaven tot en met het lijmen. Hierdoor zijn er nog verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo kun je de frontjes wat ruwer laten voor een landelijke uitstraling of juist de noesten laten stoppen voor een moderne uitstraling.

 

 

  

 

Uiteraard zijn er ook andere houtsoorten waar we keukenfrontjes van kunnen maken. Barnwood, sloophout of steigerhout zijn een paar van deze voorbeelden. Benieuwd wat de andere houtsoorten zijn? We hebben ze allemaal in onze showroom aan de muur hangen, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende uitstralingen. Je kunt ze ook alvast bekijken op onze pagina over houtsoorten.

Onze showroom is vandaag geopend