Horeca inrichting op maat bij | - Weijbv.nl

Horeca inrichting

Interieur | Horeca | Groothandel

Horeca inrichting

Weij Maatwerk & Interieur verzorgt al enkele jaren horeca inrichting op maat. Binnen de horeca kunnen wij het gehele interieur en de buiteninrichting verzorgen. Natuurlijk kunnen wij hier ook gedeeltes van aanpakken. Onze specialisaties zijn: leggen van vloeren, betimmeren van wanden & plafonds, zetten van tuinhuizen & overkappingen en maatwerk. Dit alles kan volledig uit hout of staal gemaakt worden, maar een combinatie hiervan is ook mogelijk. Heb je wat moois gevonden op internet op het gebied van horeca inrichtingen? Daag ons dan uit met jouw ideeën en wensen. Wij denken graag met je mee! Mocht je wat inspiratie nodig hebben? Bekijk dan de afgelopen projecten!

 

Het maken van de complete inrichting gebeurt zoveel mogelijk door Weij Maatwerk & Interieur zelf. De meubelmakers en lassers werken zo veel mogelijk samen om een compleet oplossing te kunnen bieden! Zo zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen.

 

Bij alle onderstaande bedrijven hebben wij naar alle tevredenheid een deel of de complete horeca inrichting mogen verzorgen. Wij hebben de creativiteit, vakmanschap en kennis in huis om elk project tot een succes te maken. Bedrijven waar wij zoal mee gewerkt hebben zijn Burgers & Beers, ’t Paviljoen Roosendaal, De Visbar Brasschaat, Sand & Pepper Burg Haamstede, Hostellerie L’esco in Wetteren, Barra Y Mas Spijkenisse, Troppa Amsterdam, Friet&Zo Dongen, De Compagnie Ekeren, Bedrijfsrestaurant in Groningen, de pannenkoekenboerderij De Smickel, PokeBowl en restaurant Los Latinos in Roosendaal. .

 

Horeca inrichting op maat

Het maken van maatwerk producten van staal en hout is onze passie die al jaren aan het groeien is. Door leuke samenwerkingen met de verschillende horeca ondernemers en de leuke reacties die we van de hen krijgen zorgen ervoor dat de horeca inrichting behoord tot één van de leukste diensten die wij mogen uitvoeren!

 

Al honderden horeca tafels hebben bij Weij Maatwerk & Interieur de loods mogen verlaten. Elk project heeft zijn eigen afmetingen en unieke uitstraling. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij erop toezien dat het hele project met elkaar matcht. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor de deuren hetzelfde hout gebruiken als voor de tafels.

 

Weij Maatwerk & Interieur heeft ook een showroom ingericht waarin we de talloze mogelijkheden kunnen laten zien. Zo hebben we 6 verschillende maten en vormen horeca onderstellen en wel 14 verschillende tafelbladen staan waarmee elke combinatie gemaakt kan worden. Mocht u nog niet vinden wat u zoekt, daag ons uit met uw eigen ontwerp en wij zijn er zeker van dat wij het voor u kunnen uitvoeren.

 

Wij nodigen jou graag uit om te brainstormen en jou ideeën helpen uit te werken. Kom hiervoor eens langs in onze showroom!

Onze showroom is vandaag geopend