Industriële stalen kast op maat | VanSloophout.com
Industriële kast

Stalen kast | Industrieel | Minimalistisch | Trendy

Al een tijdje op zoek naar een stoere industriële stalen kast? Wil je een echte eyecatcher in huis halen, maar kun je niet jouw ideale maat en design vinden? Weij hebben de oplossing; wij maken alle meubelen helemaal op maat, dus je hoeft nergens concessies in te doen! Naast dat je je eigen afmetingen kunt aangeven, kun je ook zelf bepalen in welke stijl de kast moet worden gemaakt. Kies er bijvoorbeeld voor om de stalen kast te combineren met eiken panelen of deurtjes. Wij hebben vrij veel houtsoorten in ons assortiment en doordat we zowel lassers als meubelmakers aan het werk hebben is geen idee te gek! Ze kunnen onderling communiceren en ideeën uitwisselen, wat belangrijk is bij het maken van jouw kast.

 

 

Complete stalen kast

Perfect industrieel en lekker zwaar. De stalen kasten zijn niet ideaal voor iemand die vaak verhuist. Doordat heel de constructie is gemaakt van kokers, pijpen en stalen bladen zijn de kasten al snel zwaar, maar je krijgt er veel voor terug!

 

Een stalen kast is ideaal om een industrieel interieur te creëren of extra aan te kleden. Het onbehandelde staal heeft lichte oneffenheden die ideaal passen bij deze stijl. Mocht je de kast liever strak afgewerkt hebben, dan kan dat ook! Het staal kan worden gepoedercoat in alle kleuren van de regenboog, dus als je een paarse kast wilt hebben houden Weij je niet tegen!

 

 

Offerte voor een op maat gemaakte stalen kast

Wil je een stalen kast om jouw kamer aan te kleden? Stuur dan een mailtje naar contact@weijbv.nl met de gewenste afmetingen! Wat we van je nodig hebben:

 

  • Afmetingen
  • Foto’s om de stijl te bepalen
  • Eventueel een schets
  • Gewenste materialen (bijvoorbeeld staal, eiken, barnwood)
  • Gewenste afwerking (bijvoorbeeld poeder coaten, blank staal)

 

Dus laat ons weten wat je zoekt, dan zullen wij reageren hoe we je kunnen helpen!

 

 

Stalen plank voor stalen kast  industriële stalen kast

 

 

 

Stalen kast gecombineerd met hout

Wat Weij heel mooi vind is als het staal wordt gecombineerd met hout. Vooral het lichte, rustieke Eikenhout past heel mooi bij het donkere staal. Door een onzichtbare bescherming te gebruiken behoud je de industriële look van het staal en heb je strakke accenten door het lichte eiken. Daarbij is het contrast heel mooi, echt een aanrader!

 

Naast eikenhout zijn eigenlijk bijna alle houtsoorten te combineren met een stalen kast. En omdat er bijna geen beperkingen zijn in wat er mogelijk is, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten! Zelfs stalen kasten met sloophouten bladen passen goed bij elkaar. Jouw idee komt dus waarschijnlijk ook goed uit de verf. Mocht je er niet helemaal aan uit komen, laat het dan even weten of kom eens langs! We kunnen dan jouw wensen samenvoegen met onze kennis van wat er allemaal mogelijk is.

 

 

 

 

 

 

Wel een kast op maat, maar geen staal

Wil je wel een kast op maat, maar weet je niet zeker of een stalen kast wel goed bij jou past? Of weet je niet zeker of een stalen kast in jouw interieur past? Hoewel bijna elk interieur een stalen kast kan hebben, is het ook mogelijk dat een houten kast mooier staat. Gelukkig is het ook mogelijk om alle kasten helemaal van hout te maken. Net als een stalen kast kun je deze helemaal naar jouw wens laten maken en bijna alle houtsoorten zijn te gebruiken!

 

Stuur ons een mail als je benieuwd bent wat jouw kast op maat gaat kosten. Heb je een voorbeeld foto of schets stuur deze dan mee! Wil je graag langskomen om alles te bespreken? Ook dat kan!

 

Ben je benieuwd naar wat wij eerder hebben geleverd, bekijk dan hieronder een aantal foto’s of surf naar onze Pinterest pagina.

 

 

 

kast met staal en glas  houten kastkast met marmeren blad  stalen kast

Onze showroom is vandaag geopend