Kantoor inrichting op maat bij | - Weijbv.nl
Kantoor inrichting

Inrichten | Zakelijk | Kantoor

Kantoor inrichting

Weij Maatwerk & Interieur verzorgt al jarenlang complete projecten op maat. Ook bij het inrichten van kantoren voelen we ons op ons gemak. Binnen kantoorpanden kunnen wij het gehele interieur voor handen nemen, maar we kunnen ook samenwerken met andere partijen en gedeeltes van het interieur verzorgen. De professionals van Weij Maatwerk & Interieur zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren, het betimmeren van wanden & plafonds en het op maat maken van meubels zoals tafels en kasten.

 

Ook voor buitengebruik kun je bij ons terecht. Door een grote voorraad aan douglashout, wat van nature de weersomstandigheden al kan trotseren, kunnen we allerlei buitenmeubels maken. Tel daar onze expertise in het maken van meubels, tuinhuizen en overkappingen bij op en we kunnen ook buiten helemaal naar wens maken!

 

Ja, ik wil (een nieuwe inrichting)

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe inrichting? Of heb je net een nieuw kantoor gekocht? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze collega’s willen jou en jouw bedrijf graag adviseren en helpen bij het realiseren van jouw droomkantoor! Van vloeren tot plafonds en van tafels tot een complete bar, Weij Maatwerk & Interieur kan jouw ideeën aan!

 

Bedrijven waar wij zoal mee gewerkt hebben zijn Ster in Uitvoering, Easy Cube Businesslife, InoFec Kantoormeubelen en Joyeux Communicatie & Design. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs voor een kopje koffie en hoor wat we jou kunnen bieden!

Onze showroom is vandaag geopend